ΑΡΣΕΝΑΛ

Διπλό "χτύπημα" από Βενγκέρ

Διπλό "χτύπημα" από Βενγκέρ

Η Άρσεναλ ετοιμάζει την αντεπίθεσή της μετά τη συντριβή από τη Γιουνάιτεντ. Έκλεισε Σάντος από Φενέρμπαχτσε και είναι κοντά στον Μαλουντά της Τσέλσι.

Η πανωλεθρία που υπέστη η Άρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ" το απόγευμα της Κυριακής (ήττα με 8-2) και η πώληση των δύο πιο πρωτοκλασάτων παικτών της, Φάμπρεγας και Νασρί, την υποχρεωένει να βγει στη γύρα για παίκτες στο φινάλε των μεταγραφών και όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον οι Λονδρέζοι θα κάνουν καλό ντεμαράζ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι "κανονιέρηδες" θα πρέπει να θεωρούν ήδη δικό τους τον 28χρονο αριστερό μπακ της Φενέρμπαχτσε, Αντρέ Σάντος, ενώ είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, Φλοράν Μαλουντά.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

Όσον αφορά στον πρώτο, ο Βενγκέρ κινήθηκε για την απόκτησή του μετά την πώληση των Γκαέλ Κλισί στη Μάντσεστερ Σίτι και Αρμάν Τραορέ στην ΚΠΡ, με τη συμφωνία για τον διεθνή (22 φορές) Βραζιλιάνο να κλείνει με ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ.

Για τον Μαλουντά δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία, με την Άρσεναλ να φέρεται πάντως να προσφέρει στη συμπολίτισσα Τσέλσι το ποσό των 8.000.000 λιρών για τον Γάλλο άσο, χρήματα που ενδέχεται να δελεάσουν τους "μπλε" για να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Αυτά δεν είναι πάντως τα μοναδικά ονόματα στην επικαιρότητα της Άρσεναλ, με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να αναφέρει για την προσπάθειά της να εντάξει στο δυναμικό της έναν εκ των Άλεξ, Μπεναγιούν (Τσέλσι) και Γκάρι Κέιχιλ (Μπόλτον).

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ