ΑΡΣΕΝΑΛ

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ!

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ συμφώνησε σε όλα με τη Βασιλεία και ο Μοχάμεντ Ελνενί αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο "χτύπημα" για την ομάδα του Βενγκέρ τον Ιανουάριο.

Η Άρσεναλ δίνει μάχη για να προσπεράσει τη Λέστερ και να ανέβει εκείνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League όμως ταυτόχρονα είναι αποφασισμένη να δώσει μάχες και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα "Mirror" η πρώτη μάχη έχει κερδηθεί από πλευράς "κανονιέρηδων" καθώς έχουν έρθε σε συμφωνία με τη Βασιλεία για τον Μοχάμεντ Ελνενί και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal ύψους 5.000.000 ευρώ είναι να υπογράψει ο παίκτης.

Ο 23χρονος Αιγύπτιος αμυντικός μέσος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του για τις γιορτές των Χριστουγέννων, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως αναμένεται να πετάξει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Σημειώνεται πως ο Ελνενί αγωνίζεται στη Βασιλεία από το 2013, μετρώντας 91 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ανδρών της Αιγύπτου με απολογισμό 39 συμμετοχές και 3 γκολ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ