ΑΡΣΕΝΑΛ

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βενγκέρ από την Άρσεναλ

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βενγκέρ από την Άρσεναλ
Γκαζίδης Βενγκέρ

Αινιγματικές δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ έκανε ο Ιβάν Γκαζίδης.

Μπορεί πριν από λίγους μήνες ο Ιβάν Γκαζίδης να έλεγε πως δεν πρόκειται να φύγει ο Βενγκέρ από την Άρσεναλ, ωστόσο σε νέες δηλώσεις που έκανε έδωσε μία νέα διάσταση στο ενδεχόμενο της παραμονής του Αλσατού στον πάγκο της ομάδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των κανονιέρηδων σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το μέλλον του προπονητής της ομάδας έδωσε μία απάντηση η οποία μοιάζει περισσότερο μήνυμα αποχώρησης του Βενγκέρ από την ομάδα.

"Η Άρσεναλ δεν είναι ο Βενγκέρ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα" τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Ήταν ξεκάθαρος και εμείς από την πλευρά μας πάντα είμαστε. Θα είναι μία κοινή απόφαση για το πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε. Πρέπει να βρισκόμαστε και οι δύο πλευρές στην ίδια σελίδα".

Όλα αυτά την ώρα που το συμβόλαιο του Βενγκέρ με την Άρσεναλ τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι με το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές να φαίνεται ότι έχει ραγίσει από τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Υπενθυμίζουμε ότι ο επί 20χρόνια προπονητής των κανονιέρηδων ουσιαστικά είχε κατηγορήσει τη διοίκηση του συλλόγου δεν κοίταξε το περασμένο καλοκαίρι παίκτες από το πάνω ράφι. Κάτι που είχε διαψεύσει τότε με δηλώσεις του ο Γκαζίδης.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ