ΑΡΣΕΝΑΛ

"Μαγεία" Σανογκό-Κάμπελ, πεντάρα η Άρσεναλ

"Μαγεία" Σανογκό-Κάμπελ, πεντάρα η Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ έδωσε στον Τζόελ Κάμπελ φανέλα βασικού κόντρα στην Μπενφίκα και αυτός τον έβγαλε ασπροπρόσωπο πετυχαίνοντας ένα θαυμάσιο γκολ και βγάζοντας μία ασίστ. Στο πρώτο ημίχρονο! (videos)

Αυτό θα πει ντεμπούτο-όνειρο. Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ ο Τζόελ Κάμπελ ξεπλήρωσε και με το παραπάνω τον Αρσέν Βενγκέρ για την επιλογή του να τον βάλει στη βασική ενδεκάδα κόντρα στη Μπενφίκα για το Emirates Cup καθώς με τη συμπλήρωση 45 λεπτων αγώνων έχει να υπερηφανεύεται για ένα γκολ και μία ασίστ.

Συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό ο πρώην άσος του Ολυμπιακού εκτέλεσε με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχη τον Άρτουρ εκμεταλλευόμενος το ωραίο 1-2 του Σανογκό με τον Μπελερίν και τη σέντρα του δεύτερου ενώ τρία λεπτά αργοτερα έδωσε πάσα... έτοιμο γκολ στον Σανογκό για το 3-0 των "κανονιέρηδων".

Το εντυπωσιακό είναι πως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο έχοντας φιλοδωρήσει με τέσσερα τέρματα τη Μπενφίκα, με τον Γιαγιά Σανογκό να έχει σημειώσει μάλιστα χατ-τρικ σκοράροντας στο 26ο λεπτό, στο 44ο, καθώς και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

"Μαγεία" Σανογκό-Κάμπελ, πεντάρα η Άρσεναλ

Μετά τον καταιγισμό γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ο Σανογκό δεν... λυπήθηκε τους "αετούς" της Λισσαβώνας και πέτυχε και τέταρτο προσωπικό γκολ στο 49', με τους Πορτογάλους να πετυχαίνουν απλά το γκολ της παρηγοριάς στο 62' με τον Γκαϊτάν ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ο Σανογκό αποχώρησε στο 73' λόγω ενός μικροτραυματισμού γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της Άρσεναλ ενώ στο ίδιο λεπτό το "Emirates" σείστηκε όταν ο Αλέξις Σάντσες πέρασε στο ματς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" αντί του Κάμπελ.

"Μαγεία" Σανογκό-Κάμπελ, πεντάρα η Άρσεναλ
© EPA

Να σημειωθεί πως στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το μέλλον του Τζόελ Κάμπελ στην Άρσεναλ, με τον Αλσατό να είναι κατηγορηματικός υπέρ της παραμονής του στο Λονδίνο.

"Ο Κάμπελ δεν είναι διαθέσιμος για να παραχωρηθεί είτε ως μεταγραφή είτε ως δανεικός. Θέλω να να τον κρατήσω, όπως και τον Σανογκό. Δεν έχουμε κάνει πρόταση για Κεντίρα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μπελερίν, Τσέιμπερς, Μονρεάλ (73' Μικέλ), Γκιμπς, Φλαμινί (60' Αρτέτα), Κάμπελ (73' Σάντσες), Ράμσεϊ (60' Γουίλσιρ), Ροσίτσκι (60' Κοκελέν), Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (46' Καθόρλα), Σανογκό (73' Άκπομ)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Άρτουρ, Αμορίμ (85' Ντερλέι), Γκαϊτάν (85' Κανσέλο), Λίμα (Ζοάο Τεξέιρα), Μάξι Περέιρα, Όλα Τζον (60' Καντέιας), Σάλβιο (57' Μπεμπέ), Ελισέου (19' Μπενίτο), Σίντνεϊ, Ταλίσκα (60' Αντρέ Αλμέιδα), Σέσαρ

Το πρώτο γκολ του Κάμπελ με την Άρσεναλ:

Άρσεναλ - Μπενφίκα 5-1 (Goals):

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ