ΑΡΗΣ

Ζήτησε πολεμιστές ο Ηλιάδης

Ζήτησε πολεμιστές ο Ηλιάδης
Μιλίνκοβιτς INTIME SPORTS

Δημήτρης Ηλιάδης και Ζόραν Μιλίνκοβιτς συζήτησαν το μεσημέρι με αφορμή τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης να ζητά οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται ως πολεμιστές.

Ως πολεμιστές ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, από τον τεχνικό της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς να αγωνίζονται από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές του κατά την μεσημεριανή τους συνάντηση.

Μία συνάντηση με αφορμή τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο στην φετινή χρονιά.

Ο Άρης μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Super League βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό Βόλου στην Β΄ φάση του θεσμού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης ήταν ξεκάθαρος πως επιθυμεί εικόνα πολεμιστών ανεξάρτητα από το αν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα ή όχι έχοντας το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει όποιον κρίνει.

Ο Μιλίνκοβιτς δεν του έκρυψε πως είναι στεναχωρημένος από τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και αισιόδοξος για αλλαγή της εικόνας και επιστροφή στις νίκες σύμφωνα με την εικόνα των προπονήσεων.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τις αποχωρήσεις που επίκεινται – μεταξύ αυτών δείχνει σχεδόν βέβαιο πως θα είναι ο Νιγηριανός Τζον Ίμπεχ – αλλά και τις όποιες κινήσεις είναι να γίνουνε.

Κινήσεις με μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερα της μοναδικής Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών αφού δεν υπάρχει περιορισμός για νεότερους Έλληνες και απαγόρευση για ξένο.

Εν τω μεταξύ ο Μιλίνκοβιτς μετά τη σημερινή προπόνηση του Άρη ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό φιλικό με τον Μακεδονικό στις 15.30.

Οι εκλεκτοί του είναι οι: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ