ΑΡΗΣ

Υποψήφιος ο Τάτος για την κορυφή

Υποψήφιος ο Τάτος για την κορυφή
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει καταλήξει ακόμη στο ποιος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης του Άρη στην ενδεκάδα του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ερωτηματικό παραμένει το ποιος ποδοσφαιριστής του Άρη θα κληθεί να καλύψει τελικά το κενό του Νταβίντ Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης του Άρη στην ενδεκάδα του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κι αυτό γιατί ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά τους Αγγελούδη και Διαμαντάκο εξετάζει και την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου για να καλύψει το κενό του Ισπανού επιθετικού και πρώτου του σκόρερ.

Η σημερινή προπόνηση του Άρη περιλάμβανε οικογενειακό διπλό και ασκήσεις τακτικής με απόντα τον εγχειρισμένο Γιαννίτση), ενώ όσον αφορά την ενδεκάδα φαίνεται πως ο Κοέλιο θα είναι παρτενέρ του Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας. Κι όσο για τους μπακ ο Ζαραδούκας θα είναι στα αριστερά και ο Παπαζαχαρίας στα δεξιά αντίστοιχα.

Οι σίγουροι για τα χαφ είναι ο Παπαστεριανός, με τον Τριανταφυλλάκο και τους Καζναφέρη δεξιά και Γιαννιώτα αριστερά στις πτέρυγες με ερωτηματικό τις άλλες δύο θέσεις.

Αν ο Τάτος θα είναι σε ελεύθερο ρόλο με έναν εκ των Αγγελούδη ή Διαμαντάκο στην κορυφή ενώ αν ο Τάτος θα είναι στην κορυφή από πίσω του θα είναι ο Οικονομόπουλος.

Ο Οικονομόπουλος έβγαλε κανονικά την σημερινή προπόνηση μετά το χθεσινό ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και έθεσε εαυτό στη διάθεση του Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Κυριακής.

Κι όσο για τον Νίκο Ψυχογιό για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Στην αντίπερα όχθη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης. Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εν τω μεταξύ ο Παντελής Αντωνιάδης που τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο γόνατό του στις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και πιθανότατα από εβδομάδα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν στο ίδιο πόδι είχε υποβληθεί σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού αλλά τη φορά αυτή και παρά την όποια ανησυχία ευτυχώς δεν πειράχθηκε ο χιαστός του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ