ΑΡΗΣ

Υπομονή μέχρι την Τρίτη από Ντίκο

Υπομονή μέχρι την Τρίτη από Ντίκο
INTIME SPORTS

Ο Φράνσις Ντίκο ήταν ξεκάθαρος μέσω του εκπροσώπου του στην σημερινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ότι αν δεν πληρωθεί μέχρι την Τρίτη θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής.

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να κάνει υπομονή ο Φράνσις Ντίκο για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν αλλιώς θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής.

Αυτό ξεκαθάρισε το πρωί ο Γκανέζος με διαβατήριο από την Δανία κεντρικός αμυντικός μέσω του εκπροσώπου του στην συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για την τελική διορία που έδωσε ο Ντίκο πριν προχωρήσει στην κατάθεση της προσφυγής που σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορά το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του.

Πιο συγκεκριμένα τα 170.000 ευρώ της φετινής αγωνιστικής περιόδου που αφορούν τα 50.000 ευρώ που ήταν μέχρι το Δεκέμβριο και άλλα 120.000 ευρώ καθώς και 200.000 ευρώ για την επόμενη.

Δυο από τα ανοιχτά μέτωπα του Άρη είναι οι Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο. Οι δυο ποδοσφαιριστές των κίτρινων έχουν στείλει… τελεσίγραφο στη διοίκηση και δεν αποκλείεται να είναι οι επόμενοι που θα καταφύγουν στην λύση της προσφυγής.

Ο Ντίκο πάντως δεν είναι η μόνη ανοιχτή υπόθεση κίνδυνου προσφυγής που έχει να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης αφού κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τους Ρικάρντο Φατί και Νέρι Καστίγιο.

Ο Φατί που βρίσκεται στην Αθήνα για την σημερινή εκδήλωση της NOVA καθώς συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 18άδα του φετινού πρωταθλήματος θα αναχωρήσει την επόμενη εβδομάδα για την Γαλλία να αναμένει εξέλιξη σήμερα ή ακόμη και αύριο για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ώστε να δει πως θα κινηθεί.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος του Άρη υπενθυμίζεται πως έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ωστόσο είναι ενήμερος για το ότι βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικών και αγγλικών ομάδων.

Εκτός του Φατί πάντως και ο Καστίγιο έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά μετά και την χθεσινή επικοινωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μαζί του για τα οφειλόμενα έδειξε να έχει φθάσει στα όριά του.

Να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής δεδομένου ότι έχει να λαμβάνει χρήματα και από το δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 όπου είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσο δε για τον Νίκο Λαζαρίδη το ενδεχόμενο μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης στο τέλος Ιουνίου να τον βρει να γυρίζει σελίδα στην καριέρα του μετακομίζοντας στο Περιστέρι υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Ατρόμητο φαντάζει ολοένα και πιο εφικτό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ