ΑΡΗΣ

Υπέγραψε ο Ψυχογιός

Υπέγραψε ο Ψυχογιός

Παίκτης του Άρη θα συνεχίσει να είναι και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Ψυχογιός που υπέγραψε την Παρασκευή (4/7) το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε επίσημα η παραμονή του.

Ο Νίκος Ψυχογιός θα συνεχίσει να είναι και την προσεχή αγωνιστική περίοδο στον Άρη καθώς υπέγραψε σήμερα (Παρασκευή 4/7) το συμβόλαιό του και ακολούθησε η ανακοίνωση.

Ο Ψυχογιός αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή που ανανέωσε το συμβόλαιό του προσφέροντας μία ακόμη λύση στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τις θέσεις της άμυνας.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του λέγοντας:

"Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Άρη να πετύχει τους στόχους του".

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Ψυχογιός θα είναι παίκτης της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Ο 25χρονος πλάγιος μπακ (γεννήθηκε στις 25/02/1989) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο".

Παραμονή για άλλους τρεις

Παράλληλα η ΠΑΕ Άρης ολοκλήρωσε τρεις ακόμη πολύ σημαντικές συμφωνίες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Στεφανίδης συναντήθηκε σήμερα με τους Σουνά, Σταυρόπουλο και Γιαννίτση και συμφώνησαν για την παραμονή και των τριών στο ρόστερ της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι και οι τρεις είδανε ένα σημαντικό ποσό στους λογαριασμούς τους με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν για την παραμονή τους στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταυρόπουλος συμφώνησε ενώ είχε μείνει ελεύθερος μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ