ΑΡΗΣ

Υπέγραψε ο Γκίνο

Υπέγραψε ο Γκίνο
INTIME SPORTS

Oλοκληρώθηκε η απόκτηση του Δημήτρη Γκίνο και στον Άρη κινούνται για την απόκτηση του Γιώργου Λύρα. Στα υπόψη πάντα και ο Κοστίν Λαζάρ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γκίνο και κινείται ήδη για τον επόμενο με τον Γιώργο Λύρα να εξετάζεται.

Κι όσο για το κοινό στοιχείο των δύο ποδοσφαιριστών στο τελευταίο εξάμηνο. Ότι αμφότεροι είχανε αγωνιστεί δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον Φωστήρα και πλέον έμειναν ελεύθεροι από τους "ερυθρόλευκους".

Πλέον απομένει να φανεί αν η απόκτησή του θα γίνει πράξη μέχρι αύριο ώστε να γίνει αγώνας δρόμου να μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στην Καστοριά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την πρεμιέρα.

Ο Γκίνο προπονούνταν τις τελευταίες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. Σε ένα παιχνίδι που δεν θέλει με τίποτα να χάσει.

Εκτός της απόκτησης του Γκίνο και της πιθανής του Λύρα μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε δύο ακόμη ανοιχτά ζητήματα.

Του Φερνάντες και του Φρανκ Γκουέλα. Οι συζητήσεις με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πλατανιά είναι προχωρημένες και κοντά σε συμφωνία ενώ με τον Ιβοριανό χαφ φαίνεται πως θα υπάρξει ανατροπή δεδομένων. Αυτό σημαίνει πως το σίριαλ όπως αυτό εξελίσσεται είναι πολύ πιθανό να έχει αίσιο τέλος.

Ακόμη στο προσκήνιο και στην λογική της υπέρβασης παραμένει πάντα ο Κοστίν Λαζάρ όσο ο 33χρονος διεθνής Ρουμάνος χαφ πρώην του ΠΑΟΚ δεν βρίσκει ομάδα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης είναι αυτός που του έχει κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τριετούς διάρκειας συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ η συνάντηση Παπαγεωργίου-Όλιβερ στην Αθήνα είχε σαν αποτέλεσα να ενοχλήσει τον Γιώργο Γαλανό. Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε και νέα συνάντηση για τα μεταγραφικά θέματα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα το μεσημέρι ήταν να υπάρξει συνάντηση του προέδρου του ΑΣ Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου, με τον Γαλανό όπως την ζήτησε ο τελευταίος με θέμα την συνάντηση που είχε ο πρώτος χθες με τον Ισπανό επιχειρηματία, Λουίς Όλιβερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα έγιναν και νέες πληρωμές 11.000 ευρώ για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ έχει προγραμματιστεί με ανάλογο ποσό να γίνουν και αύριο καταβολές όπου χρειάζεται.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ