ΑΡΗΣ

Χωρίς Καστίγιο και Ακόστα στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Καστίγιο και Ακόστα στο ΟΑΚΑ
Καστίγιο INTIME SPORTS

Με τους Νέρι Καστίγιο και Νόε Ακόστα να μην ξεπερνούν τις ενοχλήσεις τους ταξίδεψε η αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το κυριακάτικο ραντεβού στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (1/4, 19.00).

Με τους Νέρι Καστίγιο και Νόε Ακόστα να απουσιάζουν στο αυριανό ραντεβού του Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (01/04, 19:00) το σύνολο του Μανουέλ Μασάδο θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη δεν θα έλεγε όχι η ομάδα του να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί απέναντι στον καλό του φίλο και συμπατριώτη του τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο κυνήγι μιας θέσης για τα πλέι οφ.

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, ο Καστίγιο δοκίμασε το πόδι του αλλά οι ενοχλήσεις ήταν έντονες με αποτέλεσμα να μην μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός να αποκλειστεί της αποστολής όπως το ίδιο συνέβη και με τον Ακόστα αφού ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις δικές του ενοχλήσεις από το τράβηγμα στον δικέφαλό του.

Αντίθετα με τους δύο ο Καρίμ Σολτάνι που είχε αποχωρήσει το πρωί της Παρασκευής από την προπόνηση του Άρη φάνηκε πως μία μέρα μετά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην 18άδα της αποστολής.

Σε αυτήν επέστρεψαν οι Νίκος Λαζαρίδης και Μίσελ Γκαρμπίνι με έκπληξη να αποτέλεσε η παρουσία του νεαρού κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Κοτσώνη.

Απόντες ωστόσο είναι επίσης ο ανέτοιμος Νάτσο Γκαρσία, ο τιμωρημένος Κώστας Καπετάνος, οι τραυματίες Φράνσις Ντίκο και Μανώλης Παπαστεριανός, και οι Χουάν Κάρλος Τόχα, Έλντιν Γιακούποβιτς που δεν υπολογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα οι 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Άρη είναι οι: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Κατίδης, Πρίττας, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας, Τσουκάνης, Τριανταφυλλάκος, Κανούλας και Κοτσώνης με την αποστολή του Άρη να επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ