ΑΡΗΣ

Χωρίς Τσουμάνη και Ραούλ Μπράβο στην Καλλονή

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ) MOTIONTEAM

Χωρίς τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ταξίδεψε η αποστολή του Άρη για την Καλλονή και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη νησιωτική ομάδα. Μήνυμα σε Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έμεινε εκτός για τρίτο σερί ματς.

O Άρης δοκιμάζεται στην Καλλονή, από την τοπική ομάδα, και οι "κίτρινοι" θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στις "σαρδέλες" για να παραμείνουν στο κυνήγι των δύο πρωτοπόρων της Stoiximan.gr Football League, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας.

Ο Νίκος Κωστένογλου πήρε μαζί τους 19 παίκτες στην αποστολή, με τον Νίκο Τσουμάνη να μένει εκτός τελευταία στιγμή καθώς δεν ξεπέρασε την ίωση από την οποία ταλαιπωρείται. Το ίδιο συνέβη και με τον Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος δεν ταξίδεψε για τη Λέσβο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα επόμενα ματς.

Εκτός αποστολής για τρίτο διαδοχικό ματς έμεινε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Ραούλ Μπράβο. Ο αποκλεισμός του δεν μπορεί παρά να αποτελεί μήνυμα προς τον Ίβηρα, ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού του.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ