ΑΡΗΣ

Χάνει την ΑΕΚ ο Γιαννιώτας

Χάνει την ΑΕΚ ο Γιαννιώτας
INTIME SPORTS

Δέκα μέρες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι κόντρα τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αιμάτωμα στην ποδοκνημική έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας από την χθεσινή σύγκρουση που είχε με τον Ντάριο Κρέσιτς στο χθεσινό ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ .

Ένας τραυματισμός που θα έχει σαν αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του Άρη να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 μέρες με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε περίπτωση που διεξαχθεί η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κατά τα άλλα ο Νόε Ακόστα έχει ενοχλήσεις από ένα τράβηγμα στον δικέφαλό του χωρίς να είναι όμως κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό σε αντίθεση με τον Νέρι Καστίγιο που όπως είναι γνωστό από χθες το βράδυ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες.


Το γιατί; Έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός του Άρη υπέστη στο χθεσινό ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ θλάση Α΄ βαθμού με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 μέρες.


Κάτι που σημαίνει ότι και ο Καστίγιο θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε περίπτωση που διεξαχθεί η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ