ΑΡΗΣ

"Χάλασε" του Ταυλαρίδη στον Άρη

"Χάλασε" του Ταυλαρίδη στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr, προπονήθηκε με τον Άρη, αλλά δεν θα αγωνιστεί με τους "κίτρινους", καθώς η μεταγραφή του χάλασε τελευταία στιγμή.

Ενώ όλα έδειχναν ότι η απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη από τον Άρη ήταν πλήρως δρομολογημένη κι απέμεναν οι ανακοινώσεις, η "μεταγραφή" χάλασε την τελευταία στιγμή λόγω διαφοράς που εντοπίστηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές ως προς τους όρους του συμβολαίου του 37χρονου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, το θέμα ήταν τόσο προχωρημένο καθώς ο Ταυλαρίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές εντοπίστηκε στο οικονομικό κομμάτι, και σε όρους του συμβολαίου συνεργασίας (όχι ως προς τη χρονική διάρκεια).

Όπως και να 'χει, ούτε τώρα ο Ταυλαρίδης θα φορέσει τη φανέλα του Άρη, εκτός κι αν υπάρξει ανατροπή. Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, δεδομένα θέλει τον Στάθη Ταυλαρίδη στην ομάδα του και το έχει δείξει με τη στάση του το τελευταίο διάστημα. Γι' αυτό το λόγο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, παρά τις δυσκολίες μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ