ΑΡΗΣ

Βελλίδης: "Εμείς το φαβορί με Ατρόμητο"

Βελλίδης: "Εμείς το φαβορί με Ατρόμητο"
INTIME SPORTS

Αν ο Άρης εμφανιστεί όπως πρέπει στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, δηλώνει ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο παίκτης του Άρη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Άρης FM" αναφερόμενος στην κλήρωση κυπέλλου που έφερε αντίπαλο του Άρη στην επόμενη φάση τον Ατρόμητο τόνισε χαρακτηριστικά: " Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αφήνει χώρους και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κενά στην άμυνα".

Aκόμα, αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους, το ματς με τον Πανθρακικό, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, για την στήριξη των οπαδών του Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση με τον Ατρόμητο: " Μας πληροφόρησαν την ώρα της προπόνησης για το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Νομίζω πως αν ο αγώνας γινόταν στην έδρα μας θα ήταν πιο βατά τα πράγματα. Αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αφήνει χώρους και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κενά στην άμυνα".

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: " Ήμασταν το φαβορί, όπως συμβαίνει και στους περισσότερους αγώνες. Είναι κάτι που αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται και κυνηγούν με νύχια και με δόντια έστω και τον ένα βαθμό. Όσο αυτές οι ομάδες κρατούν το σκορ θα προσπαθήσουν να πάρουν το βαθμό, όπως έγινε με τον Παναιτωλικό".

Για την ανατροπή του σκορ στο χθεσινό παιχνίδι: " Το συζητήσαμε μεταξύ μας και συμφωνήσαμε πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της καριέρας μας, λόγο του δυνατού ανέμου και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πάντως μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, παίξαμε με πάθος και καταφέραμε σε 45 λεπτά να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που μας βοήθησε ήταν το ότι ακούσαμε με προσοχή όλα αυτά που μας είπε ο προπονητής. Γνωρίζαμε πως όσο περνούσε ο χρόνος τόσο θα ήταν πιο δύσκολος ο αγώνας, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σχετικά γρήγορα και αυτό μας ‘έλυσε’ τα πόδια".

Για τις δηλώσεις ενωτικού χαρακτήρα που συνήθως κάνει: " Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, δεν έχω φέρει ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση, έχω άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται είναι καλό να λέγονται για να ξυπνάμε όλοι. Όταν έχω να πω κάτι το λέω μπροστά σε όλους και όχι από πίσω".

Για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας: " Πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια και να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, τότε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τώρα θέλουμε μόνο νίκη με τη Δόξα Δράμας. Διακοπές δεν υπάρχουν για την ομάδα φέτος, σκεπτόμαστε μόνο αυτό το ματς και εν συνεχεία έρχονται οι γιορτές. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα , τον Ιανουάριο, και θεωρώ πως αν δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και πως είμαστε μια οικογένεια τότε θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε".

Για τους προσωπικούς στόχους: " Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα και το πώς θα παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε ματς, καθώς από αυτό αντλώ και εγώ δύναμη".

Για την στήριξη των οπαδών του Άρη: " Θα ήθελα να πω ένα μπράβο στους οπαδούς μας, που μας έδωσαν βοήθεια και δύναμη για να κερδίσουμε τον αγώνα. Αψήφησαν τα πάντα και ήρθαν στο γήπεδο, όπως συνηθίζουν να κάνουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ