ΑΡΗΣ

Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια

Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Η ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ που ισοδυναμούσε με απομάκρυνση της συμμετοχής του στα πλέι οφ όπως ήταν επόμενο έφερε βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια.

Η ουσιαστικά απώλεια της παρουσίας του Άρη στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ έφερε βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα παιχνίδι όπου η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Άρη δεν ήταν ανάλογη της σημασίας του με αποτέλεσμα το ότι έγινε με την λήξη με τον Βιτόλο να αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια που στήθηκαν.

Μεταξύ των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης – του προέδρου της Αθανάσιου Αθανασιάδη, του αντιπροέδρου της Ηλία Πόππη και του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Γιάννη Γρανούζη – ωστόσο προσπαθούσανε να βρούνε απάντηση στο ερώτημα για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα χωρίς όμως να δόθηκε.

Όσο δε για το θέμα του φακέλου της αδειοδότησης για μια ακόμη φορά εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι μέχρι και την Τετάρτη θα είναι πλήρης σύμφωνα και με την πεποίθηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Αθανάσιου Αθανασιάδη.

Κι αν από διοικητικής πλευράς του Άρη δεν δόθηκε απάντησε για το πώς ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό με το τελικό 1-0 από το σουτ του Ρούντολφ ο Σάκης Πρίττας σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε: «Δεν τα καταφέραμε, παρόλο που είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Μετά την αποβολή πιέσαμε, είχαμε υπεροχή και κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουμε ουσιαστικές ευκαιρίες. Ήρθε μια φάση που δεν λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα, ήρθε το γκολ του Παναθηναϊκού, έγειρε η ψυχολογία υπέρ του αντιπάλου και δεν τα καταφέραμε.

Αφού δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας και παίζαμε τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο, μοιραία τελείωσαν όλα για μας όταν δεχθήκαμε το γκολ».

Σε ό,τι αφορά στον στόχο του Άρη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Αυτή η ήττα μας απομακρύνει από τον στόχο των πλέι οφ, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα μπορεί και η 6η θέση να δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακόμα και να πάψει να υπάρχει μαθηματικά η ελπίδα, σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας θα πρέπει να πάρουμε νίκες σ’ όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

Κι όσο για τον Μάρκο Βελλίδη ο τερματοφύλακας του Άρη υποστήριξε για το αποτέλεσμα πως: «Όποιος σκόραρε πρώτος θα κέρδιζε. Σκόραρε ο Παναθηναϊκός και πήρε τη νίκη. Στο σημείο που δεχθήκαμε το γκολ, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Πίστευα μόνο στη νίκη, ήρθαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν αντεπεξήλθαμε. Δημιουργήσαμε λίγες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία».

Για το κυνήγι ουσιαστικά της 6ης θέσης από τον Άρη σημείωσε: «Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, είναι πολύ δύσκολο πλέον να προλάβουμε τα πλέι οφ. Θα τα δώσουμε όλα, όμως, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Με τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, θα είναι σημαντική και η 6η θέση, άρα θα παλέψουμε για να την πάρουμε».

Τέλος για το ότι τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό του οποίου είχε βρεθεί για πέντε χρόνια στις ακαδημίες του δήλωσε: «Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα. Έχω περάσει πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Έχω περάσει πολύ ευχάριστες στιγμές σ’ αυτόν και τον ευχαριστώ, γιατί με δημιούργησε ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο του, γιατί μια τέτοια μεγάλη ομάδα δεν είναι ωραίο να έχει τέτοια προβλήματα. Όταν ήμουν εγώ στον Παναθηναϊκό, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε σ’ ένα τέτοιο σημείο. Εύχομαι τα προβλήματά του να ξεπεραστούν γρήγορα, γιατί αυτή η ομάδα είναι ένα μεγαλείο για το ποδόσφαιρο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ