ΑΡΗΣ

Βαριά θλάση στον τετρακέφαλο ο Πορτίγια

Βαριά θλάση στον τετρακέφαλο ο Πορτίγια
INTIME SPORTS

Άτυχος ο Πορτίγια, υπέστη βαριά θλάση στον τετρακέφαλο και θα ξαναπαίξει το 2012.

Η τύχη γύρισε για μία ακόμη φορά την πλάτη την φετινή αγωνιστική περίοδο στον Κριστιάν Πορτίγια, αφού υπέστη βαριά θλάση στον τετρακέφαλο και έτσι θα μείνει εκτός δράσης το 2011.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός δράσης για σχεδόν 1,5 μήνα κι όλα αυτά ενώ είχε επιστρέψει πριν από λίγες μέρες έπειτα από δίμηνη απουσία εξαιτίας σοβαρού του τραυματισμού στον αστράγαλο.

Όπως αποδείχθηκε όπως οι "σκληρές" προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας και πρώτης υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μιχάλ Πρόμπιερζ είχαν σαν αποτέλεσμα να υποστεί νέο μυϊκό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα ο Πορτίγια υπέστη μία πολύ βαριά θλάση στον τετρακέφαλό του, περίπου 3,5 εκ., όπως έδειξε και το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Με αποτέλεσμα ο 28χρονος Ισπανός μέσος του Άρη να μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα και να χάνει τα παιχνίδια που ακολουθούν τόσο για το πρωτάθλημα της Super League όσο και για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το πρόβλημα του Ισπανού ωστόσο δεν είναι το μόνο που έχει να αντιμετωπίσει ο Πρόμπιερζ εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής (20/11) στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ αφού εκτός πλάνων του βρίσκονται και οι Ντάρσι Νέτο, ΝτάνιελΤσέζαρεκ, Νάτσο Γκαρσία και Κώστας Καπετάνος.

Ο Νέτο θα μείνει εκτός επίσης για θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και έχοντας εξασφαλίσει ειδική άδεια από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας μετέβη στην πατρίδα του την Βραζιλία έχοντας στις αποσκευές του ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσο δε για τους Τσέζαρεκ και Καπετάνο είναι στην τελική ευθεία της αποθεραπείας τους και δεν αποκλείεται να μπορέσουν να διεκδικήσουν θέση στην αποστολή για το μεθεπόμενο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Δύο παιχνίδια, με ΟΦΗ και Πανιώνιο, στα οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκηςόπως έγινε γνωστό σήμερα δεν θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της μετά την άρνηση της ομάδας της Κρήτης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αντίστοιχα.

Αντίθετα με τους απόντες Πορτίγια, Νέτο, Τσέζαρεκ, Γκαρσία,Καπετάνο αλλά και Σηφάκη που βρίσκεται στην Αμβέρσα του Βελγίου ο Πρόμπιερζ αναμένεται από μεθαύριο Πέμπτη να έχει στην διάθεσή του τον Έλντιν Γιακούποβιτς.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας σύμφωνα και με το αποτέλεσμα της σημερινής του μαγνητικής έχει ξεπεράσει την κάκωση λεκάνης που είχε υποστεί στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη προ δεκαημέρου με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Για αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί ακόμη και στην αποστολή του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με τον Μάρκο Βελλίδη πάντως να δείχνει να έχει σίγουρη θέση στην βασική ενδεκάδα απόντος και του τραυματία Σηφάκη.

Όλα αυτά σε μία μέρα με την οποία άπαντες στον Άρη άφησαν πίσω τους το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Πρόμπιερζ και επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο 39χρονος Πολωνός προπονητής του Άρη ωστόσο στην επιστροφή του από την πατρίδα φρόντισε να μην κινηθεί σε υψηλούς όπως είχε κάνει σε όλη την προηγούμενη εβδομάδα κάτι όμως που αναμένεται να συμβεί από την Τετάρτη.

Διπλή προπόνηση και "νέο" πρόσωπο

Σε μία μέρα όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση και για τα δυο γκρουπ και μεταξύ των δύο ανάλυση του ΟΦΗ στο βίντεο για το πρώτο στο ξενοδοχείο παίρνοντας μία πρώτη γεύση για τα συν και πλην του συνόλου του Νίκου Αναστόπουλου.

Τέλος το νέο πρόσωπο της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ήταν ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων και διάδοχος του Γιάννη Πλαβούκου μία μόλις μέρα μετά την λύση του συμβολαίου του. Πρόκειται για τον Πολωνό Γκρεγκόρ Κούρτζιελ τον οποίο ο Πρόμπιερζ είχε συνεργάτη του μέχρι προ ημερών και στην LKS Λοντζ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ