ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Ο Αρης θα είναι 30% καλύτερος"

Τσιώλης: "Ο Αρης θα είναι 30% καλύτερος"
INTIME SPORTS

Η άποψη του προπονητή του Αρη για τη νέα ομάδα που “χτίζει”, τις μετεγγραφές και τα στημένα παιχνίδια.

Την υπόσχεση του ότι ο Αρης τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι καλύτερος κατά 30% έδωσε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στην ΕΤ3, ενώ ξεκαθάρισε ότι "δεν θα γίνουν πολλές μετεγγραφές".

" Ο Αρης έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολύ μεγάλη δυναμική κόσμου κι αυτό δίνει ώθηση στην ομάδα, αλλά μεγαλώνει και τις υποχρεώσεις μας", τόνισε ο προπονητής του Αρη και συμπλήρωσε: " Το ρόστερ είναι δεδομένο και σ' αυτό θα γίνουν μόνο διορθωτικές κινήσεις. Μ' αυτές τις κινήσεις στοχεύουμε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μέχρι 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά".

Απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε το νέο πρωτάθλημα και κατά πόσο η αποκάλυψη των στημένων θα βοηθήσει στην ισονομία απάντησε: " Η καλή ομάδα είναι ικανή να πετύχει αποτελέσματα ακόμη κι αν οι αντίπαλοι της υποστηρίζονται από τυχόν κυκλώματα. Μπορεί να είναι δυσκολότερη η προσπάθεια της, αλλά δεν είναι καταδικασμένη σε αποτυχία".

Οσο για την υπόθεση των στημένων είπε: " Ο χώρος έχει τους καλούς και τους κακούς παράγοντες. Ο καθένας τώρα που ξεσκεπάστηκαν οι ιστορίες που μαθαίνουμε θα πάρει αυτό που του ανήκει. Προσωπικά σε όποια ομάδα κι αν δούλεψα δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τους παράγοντες. Η σχέση μας ήταν άκρως επαγγελματική και υπήρχαν κανόνες για το άβατο των αποδυτηρίων οι οποίοι όταν παραβιάστηκαν σηκώθηκα και έφυγα όπως έγινε στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό Βόλου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ