ΑΡΗΣ

Τσέζαρεκ: "Δεν μας φοβίζει ο Παναθηναϊκός"

Τσέζαρεκ: "Δεν μας φοβίζει ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ έκανε ξεκάθαρο πως κανένας στον Άρη δεν φοβάται τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό και αντιμετωπίζουν το ντέρμπι της Κυριακής σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ σε συνέντευξή του στην κάμερα της NOVA έκανε ξεκάθαρο πως κανένας στον Άρη δεν φοβάται τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό και ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα αγωνιζόμενοι ενώπιον των φιλάθλων τους στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το απόγευμα της Κυριακής.

Όσο για τον Αργεντινό Χαβιέρ Ουμπίδες χαρακτήρισε το μεθαυριανό ντέρμπι ως ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι όπως ακόμη ότι ο Άρης έχει την ανάγκη ενός νικηφόρου σερί για να πετύχει τον φετινό του στόχο στο πρωτάθλημα της Super League που είναι η παρουσία του στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

" Είναι ένα ντέρμπι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά για μας πλέον δεν υπάρχουν ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα παιχνίδια. Το αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ φορμαρισμένος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση μπροστά στον κόσμο μας, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο.

Ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα, δουλεύουμε στην προπόνηση και δεν ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα είναι φορμαρισμένος, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει", υποστήριξε ο Τσέζαρεκ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Σε ερώτηση για το γκολ που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του απάντησε: " Ήμουν τραυματίας αρκετό καιρό, πέτυχα γκολ μετά από τόσο καιρό, αλλά αυτό δεν βοήθησε την ομάδα. Προσωπικά ήταν σημαντικό μετά τον τραυματισμό μου. Δεν έδωσα καμιά απάντηση, έχω πετύχει γκολ στην Super League".

Για το αν μπορεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να αποτελέσει μια νέα αρχή για τον Άρη ο Κροάτης επιθετικός τόνισε: " Πρέπει από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι, είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο, να το παίζουμε σαν να είναι το τελευταίο μας".

Τέλος για την παρουσία του κόσμου του Άρη στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ντέρμπι της Κυριακής σχολίασε: " Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουμε και όπως μπορούμε. Ας έρθουν να μας βοηθήσουν, γιατί πάντα η δική τους βοήθεια είναι κάτι που χρειαζόμαστε πολύ".

Ουμπίδες: "Σημαντικό παιχνίδι"

Από την πλευρά του ο Ουμπίδες σημείωσε: " Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όλα τα παιχνίδια πλέον είναι σημαντικά για εμάς, αφού η ομάδα δεν βρίσκεται στην βαθμολογική θέση που της αρμόζει.

Δεν μπορούμε να αντιδράσουμε προς το παρόν και να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αν δεν αρχίσουμε ένα νικηφόρο σερί και να κάνουμε όνειρα για να πετύχουμε τον φετινό στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Για εμάς είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, που συνδυάζεται με μια αναμέτρηση απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλειδί του αγώνα, είναι η δική μου ομάδα να κερδίσει την κατοχή στην μπάλα. Αυτήν την στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επομένως αν του δώσουμε το δικαίωμα να παίξει το παιχνίδι του, θα γίνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας από τον αντίπαλο".

Τέλος το σημερινό πρόγραμμα του Μίχαλ Πρόμπιερζ περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του όπου για μία ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιούριτσα Βράνιες, Έλντιν Γιακούποβιτς, Κώστας Καζναφέρης, Γιώργος Κατίδης και Νάτσο Γκαρσία.

Όσο για τους Μιχάλη Σηφάκη - βρέθηκε το απόγευμα στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και άναψε με την σειρά του ένα κεράκι - και Κριστιάν Πορτίγια ακολούθησαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους και ο Σάκης Πρίττας το πρόγραμμα με τρέξιμο που του έχει χορηγηθεί να ακολουθεί μόνος του.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Πολωνός τεχνικός του Άρη θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ