ΑΡΗΣ

Τριανταφύλλου αντί Καρανίκα

Τριανταφύλλου αντί Καρανίκα
INTIME SPORTS

Ο Δαμιανός Τριανταφύλλου αποτελεί πλέον το φαβορί για να είναι το δεξί μπακ που θα προστεθεί στο ρόστερ του Αρη.

Αφού ο Νίκος Καρανίκας αποφάσισε ο Γιάννης Χατζηνικολάου να μην υπογράψει τελικά με τον Άρη ο Σερραίος τεχνικός έδειξε τον Δαμιανό Τριανταφύλλου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού μάλιστα βρέθηκε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Η απόφαση για την απόκτηση του Τριανταφύλλου πρόκειται να ληφθεί σήμερα μετά από την συνάντηση που θα έχει ο Χατζηνικολάου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη.

Χθες το απόγευμα μετά το τέλος της προπόνησης του Άρη υπήρξε τετ α τετ μεταξύ του γιατρού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Πανταζή, με τον Σερραίο τεχνικό της ομάδας για το πώς είναι η κατάσταση της πρόσφατης επέμβασης του Τριανταφύλλου στους κοιλιακούς.

Αυτής που είχε υποβληθεί πριν από δυόμισι μήνες από τον γιατρό του Άρη και εξαιτίας της οποίας θα είναι 100% έτοιμος σε δύο εβδομάδες από σήμερα. Για αυτό και δεν πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με την ΠΑΕ επισκοπή Ρεθύμνου στις 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Χατζηνικολάου μπορεί να θέλει την στιγμή αυτή έναν έτοιμο δεξί μπακ, όπως ήταν ο Καρανίκας, ωστόσο δείχνει να πιστεύει στον Τριανταφύλλου και δείχνει διατεθειμένος να τον περιμένει.

Όσο για τον Καρανίκα μπορεί να έδειξε καλά στοιχεία στις δύο απογευματινές προπονήσεις του Σαββατοκύριακου στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όχι όμως αυτά που ήθελε ο Σερραίος τεχνικός του Άρη στα 35΄ κόντρα στην Βέροια στο φιλικό της Δευτέρας όταν και είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Ηρακλή στο 55΄.

Για αυτό και αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτησή του και να στραφεί χωρίς απώλεια χρόνου στον Δαμιανό Τριανταφύλλου που την περασμένη εβδομάδα μετά από τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στην Football League 2 έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ