ΑΡΗΣ

Τρεις εβδομάδες ο Φερνάντες

Τρεις εβδομάδες ο Φερνάντες
INTIME SPORTS

Ο Βάσκο Φερνάντες που τραυματίστηκε στη φάση του πρώτου γκολ της Σαββατιάτικης νίκης του Άρη με 3-0 επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Βάσκο Φερνάντες στη φάση του πρώτου γκολ της Σαββατιάτικης νίκης του Άρη με 3-0 επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων πρόκειται να τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αυτό έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε το μεσημέρι ο 28χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός σύμφωνα με την οποία υπέστη κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό της Καθαράς Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν το απόγευμα στις προπονήσεις εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την Δόξα Δράμας (01/03, 15:00) στο γήπεδο της Δόξας Δράμας. Παιχνίδι στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής (1ος όμιλος).

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και εκτός του Φερνάντες που απουσίασε ο τεχνικός του Άρη Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είδε τον Μάουρο Πόι να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του.

Εν τω μεταξύ την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη κατέθεσαν εγγράφως οι Χρήστος Ταουξίδης (αντιπρόεδρος και ταμίας) και Τάσος Τσούλιας (μέλος).

Στις γραπτές παραιτήσεις τους επικαλούνται λόγους «αρχών, αξιών και ευθιξίας» και αφήνουν αιχμές για συγκεκριμένα γεγονότα και χειρισμούς που έγιναν στην υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, έχοντας εκφράσει την αντίθεσή τους σε ορισμένα ζητήματα (π.χ. μετοχοποίηση χρημάτων, συναλλαγματική 100.000 ευρώ, αντί 260.000 κ.α.).

Ουσιαστικά η παραίτησή τους φέρεται να έχει να κάνει λόγω διαφοράς απόψεων με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη κάτι που αποτυπώθηκε από τα όσα έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης κοπής της πίτας του ποδοσφαιρικού Άρη.

Τέλος ο επίσημος Άρης για τις δηλώσεις του προέδρου της Δόξας Δράμας, Ηλία Βουγιουκλή, με τις οποίες καταφέρθηκε σε βάρος της ομάδας και του κόσμου της. Για αυτό και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος έστειλε επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και εγκαλεί τον παράγοντα των «μαυραετών».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ