ΑΡΗΣ

Τον πρώτο λόγο ο Αναστασίου

Τον πρώτο λόγο ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει να έχει αποκτήσει το προβάδισμα για να αποτελέσει τον νέο τεχνικό του Άρη.

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης στην αναζήτηση του νέου τεχνικού της δείχνει να έχει καταλήξει στον Γιάννη Αναστασίου.

Τον Έλληνα τεχνικό που έχει απασχολήσει άλλες δύο φορές από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Μία για να αποτελέσει τον διάδοχο του Μάκη Κατσαβάκη και μία στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου μετά από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν υπάρξει τα πρώτα σύννεφα πάνω από το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Μία απόφαση που πάρθηκε χθες το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και την βαριά ήττα με 4-0.

Η περίπτωση του Αναστασίου δείχνει να έχει το προβάδισμα και συνάμα τον πρώτο λόγο κι αυτό γιατί φαίνεται να έχει τσεκάρει το υπάρχον υλικό αλλά και όπως φαίνεται θα μπορεί να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι αύριο.

Όπως και αποτελεί επιθυμία της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης για να αναλάβει την ομάδα και να κάτσει στην άκρη του πάγκου της τρεις μέρες αργότερα. Το απόγευμα του Σαββάτου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης είχανε συγκαλέσει μεταμεσονύκτιο διοικητικό συμβούλιο αμέσως μετά από την επιστροφή τους από την Κομοτηνή που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλέον έως το μεσημέρι αναμένεται να καταλήξουν στο ποιος θα είναι ο εκλεκτός τους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, πρώην τεχνικό του Πλατανιά Χανίων, να έχει επίσης εξεταστεί ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη του πρώην τεχνικού της Βέροιας Νίκου Καρύδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ