ΑΡΗΣ

Το παλεύει για παραμονή του Ουντότζι

Το παλεύει για παραμονή του Ουντότζι
INTIME SPORTS

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δείχνει αποφασισμένη να μεταπείσει και να επαναφέρει στο ρόστερ της ομάδας τον Σαλόζε Ουντότζι.

Μπορεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Σαλόζε Ουντότζι να δήλωνε ανένδοτος όσον αφορά το μέλλον του στον Άρη ωστόσο η νέα διοίκηση της ΠΑΕ δείχνει αποφασισμένη να τον μεταπείσει και να τον επαναφέρει στο ρόστερ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Νιγηριανός επιθετικός να επιστρέψει είτε σήμερα είτε αύριο στις προπονήσεις και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το μεθαυριανό παιχνίδι της Δευτέρας στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Μάλιστα ο Ουντότζι είχε κάνει, όπως και ο Τζον Ιμπεχ για τον οποίο πάντως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του, καταγγελία της σύμβασης σε βάρος της ΠΑΕ Άρης επικαλούμενοι τη μη καταβολή δεδουλευμένων τους.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η διοίκηση Ηλιάδη όσο και οι άνθρωποι της ΚΜΑ αλλά και από αυτά που ειπώθηκαν στη γενική συνέλευση της Τετάρτης υπάρχει ο νομικός τρόπος απόκτησης πλεονεκτήματος στις διαπραγματεύσεις δεδομένου ότι υπάρχουνε τα χρήματα της δόσης για να του καταβληθούν.

Μάλιστα βάσει του συμβολαίου του ο Ουντότζι έχει ποινική ρήτρα 1.000.000 ευρώ, εάν αποχωρήσει αναίτια από την ΠΑΕ Άρης και σύμφωνα με την νομική της πλευρά ο Νιγηριανός κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία αποκλεισμού του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ