ΑΡΗΣ

Το άρθρο 99 και ο Χαριστέας

Το άρθρο 99 και ο Χαριστέας
INTIME SPORTS

Μετά τις υπογραφές των Αθανάσιου Αθανασιάδη και Αντώνη Ζαμπέτα η σημερινή ημέρα έχει την δική της ιδιαιτερότητα όσον αφορά την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Στους ρυθμούς της υπαγωγής στο άρθρο 99 κινούνται στην ΠΑΕ Άρης μετά και από τις υπογραφές των Αθανάσιου Αθανασιάδη και Αντώνη Ζαμπέτα με την σημερινή ημέρα να έχει την δική της ιδιαιτερότητα.

Σύμφωνα όλες τις ενδείξεις στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι να κατατεθεί η σχετική αίτηση οπότε η έκδοση της απόφασης αναμένεται να γίνει γνωστή αύριο και αν είναι θετική στην ΠΑΕ Άρης είναι σίγουρο ότι θα πάρουν μία δίμηνη ανάσα για τις εκκρεμότητες που έχουν.

Σε ένα διάστημα ωστόσο όπου θα υπάρξει η υποχρέωση της παρουσίασης με συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να εγκρίνει το δικαστήριο την πλήρη ένταξή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα με τις πρώτες επαφές να έχουν ήδη γίνει.

Για τον λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό να οριστεί γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη ώστε να οριστούν τα μέλη εκείνα που θα κληθούν να τρέξουν τις διαδικασίες για να γίνει πράξη η οριστική υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Δεν αποκλείεται πάντως το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη να προτείνει συγκεκριμένους τεχνοκράτες διαπραγματευτές επ' αμοιβή και θα τους ορίσει το δικαστήριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία απογευματινή προπόνηση θα συνεχιστεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εν τω μεταξύ από χθες στις προπονήσεις του Άρη συμμετέχει ο Άγγελος Χαριστέας μετά από δική του προτροπή που έγινε αποδεκτή κι ενώ ο 32χρονος διεθνής επιθετικός το καλοκαίρι δεν είχε αποδεχθεί καμία από τις δύο προτάσεις που είχε δεχθεί.

Σε μία προπόνηση όπου εκτός της παρουσίας του Χαριστέα συνδυάστηκε και με την επιστροφή του Αγκάνθο σε μία εξέλιξη που ικανοποίησε απόλυτα τον Μάκη Κατσαβάκη.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με το ότι ο Σερραίος τεχνικός του Άρη έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο σε αντίθεση με τον Γιάννη Γιαννιώτα που χθες για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε συντηρητικά κάνοντας θεραπεία.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις από το σφίξιμο στον δικέφαλο που ταλαιπωρεί τον διεθνή επιθετικό του Άρη από σήμερα το απόγευμα είναι να μπει με την σειρά του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ