ΑΡΗΣ

Τίμησε Αντεφέμι με ανατροπή

Τίμησε Αντεφέμι με ανατροπή
INTIME SPORTS

Ο Άρης επικράτησε με 2-1 της Skoda Ξάνθης σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προς τιμή του Ολουμπάγιο Αντεφέμι.

Του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ακριτικής ομάδας που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο το πρωί της 18ης Απριλίου κατευθυνόμενος με το αμάξι του στην Θεσσαλονίκη για να ταξιδέψει στην πατρίδα του όπου είχε προγραμματίσει τον γάμο του.

Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν στο 10΄ ο Σουάνης με την μπάλα να βρήκε στο τακούνι του Λαζαρίδη, στο 47΄ ο Μενδρινός και στο 80΄ ο Κατίδης.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το σημερινό φιλικό είχε εκτός από τα τρία γκολ και εφτά δοκάρια για τις δύο ομάδες με την σημερινή νίκη ο Άρης να έκανε το τρία στα τρία στα φιλικά του παιχνίδια μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Κι όχι μόνο αυτό αλλά και τον Τσιώλη που πέτυχε την όγδοη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην άκρη του πάγκου του Άρη με την σημερινή ανατροπή να ήταν η πρώτη στα φιλικά και πέμπτη συνολικά.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης (67΄ Κουρέλας), Λαζαρίδης (46΄ Παπαζαχαρίας), Γιαννίτσης (46΄ Κουλουχέρης), Μίσελ (82΄ Λένος), Φατί (51΄ Οικονομόπουλος), Περέιρα (51΄ Κατίδης), Τόχα (46΄ Βανγκέλι), Μενδρινός (61΄ Γιαννιώτας), Αραβίδης (58΄ Οριόλ), Αγγελούδης (46΄ Τοπούζης).


Ξάνθη: Λυμπερόπουλος (46΄ Λοντίγκιν), Μπέρτος (61΄ Κωστούλας), Σταθάκης (65΄ Βασιλειάδης), Βάλλας (61΄ Γούτας), Κομεσίδης, Γκατσολάρι (56΄ Μάνταλος), Φλίσκας, Μαρσελίνιο (56΄ Κιντάνα), Κατόνγκο (52΄ Καθάριος), Πόι (46΄ Καζάκης), Σουάννης (46΄ Αντιπαρμακόσφσκι).

Στην Εθνική κλήθηκαν οι Βανγκέλι, Τσεζνάουσκις


Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας ότι ο Χρήστος Βανγκέλι κλήθηκε να μετέχει στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.


Για τον λόγο αυτό και θα πρέπει να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του στις 30 Μαΐου και θα παραμείνει ως τις 8 Ιουνίου δίνοντας ουσιαστικά ραντεβού στην συνέχεια για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Για το ίδιο χρονικό διάστημα (30 Μαΐου - 8 Ιουνίου) κλήθηκε και ο Ντειβίντας Τσεζνάουσκις από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λιθουανίας.


Επίσης η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης για την κλήση του Γιώργου Κατίδη από την Εθνική Νέων για την συμμετοχή σε τουρνουά στην Σλοβακία, και πρόκειται να ενσωματωθεί αύριο 14 Μαΐου και θα παραμείνει ως τις 26 Μαΐου.


Τέλος με αφορμή τον εορτασμό από την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (σ.σ. 26 Οκτωβρίου 1912), η ΠΑΕ Άρης επέλεξε μια συλλεκτική εμφάνιση για την ομάδα, το 2012.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ