ΑΡΗΣ

Τήρησε την υπόσχεσή του ο Καστίγιο

Τήρησε την υπόσχεσή του ο Καστίγιο
INTIME SPORTS

Ο Νέρι Καστίγιο δεν το έκρυβε από την αρχή της εβδομάδας ότι δεν θα έχανε το αυριανό ραντεβού του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (11/03, 17:15).

« Αυτό το παιχνίδι δεν το χάνω με τίποτα», υποστήριξε ο Νέρι Καστίγιο από την αρχή της εβδομάδας εν όψει του αυριανού ραντεβού του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τήρησε την υπόσχεσή του (11/03, 17:15).

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός του Άρη συμπεριλήφθηκε από τον Μανουέλ Μασάδο μεταξύ των 18 ονομάτων που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το πέρας της σημερινής τελευταίας προπόνησης.

Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι αν ο Καστίγιο εκτός της παρουσίας του στην αποστολή θα βρεθεί και στην βασική ενδεκάδα του αυριανού ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εκτός του διεθνή Μεξικανού στην αποστολή του Άρη όπως αναμενόταν συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Στέλιος Τσουκάνης ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πάρει και φανέλα βασικού δεδομένης της απουσίας του Βραζιλιάνου Μίσελ.

Παρών στην αποστολή του Άρη και ο Καρίμ Σολτάνι σε αντίθεση με τους τραυματίες Κώστα Καζναφέρη, Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Μίσελ ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μανόλης Παπαστεριανός εξαιτίας των ενοχλήσεών του στο αριστερό του γόνατο.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Κατίδης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Καπετάνος, Τσουκάνης, Σολτάνι, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας και Κοτσώνης.

«Θα πάμε εκεί να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, έχοντας καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Πρέπει, πάνω απ΄ όλα να χαρούμε το παιχνίδι και να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε», τόνισε στην κάμερα της NOVA ο εκ των αρχηγών του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης.

Κι όσο για τον Ισπανό Νοέ Ακόστα πρόσθεσε για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος για τον Άρη πως: «Θα πρέπει αρχικά να κρατήσουμε την κοινή πορεία που ακολουθούμε τώρα.

Να έχουμε ομαδικό πνεύμα, να είμαστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του 90λεπτου και από κει και πέρα όσο καταφέρνουμε και διατηρούμε το μηδέν, τόσο θα μας δοθεί η ευκαιρία για να χτυπήσουμε το ματς με κάποιο γκολ!».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ