ΑΡΗΣ

Θετικός ο Μπουγαΐδης για επιστροφή στον Άρη

Θετικός ο Μπουγαΐδης για επιστροφή στον Άρη
Μπουγαΐδης INTIME SPORTS

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης είναι ένα από τα ονόματα που τις τελευταίες μέρες απασχόλησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, και δεν αποκλείεται η επιστροφή του.

Ένα από τα ονόματα που τις τελευταίες μέρες απασχόλησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, είναι και αυτό του Μαυρουδή Μπουγαΐδη και δεν αποκλείεται η επιστροφή του.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός όπως φάνηκε μετά από την πρώτη διερευνητική επαφή έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Άρη ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως προτεραιότητά του αποτελεί να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φλερτ είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος έχοντας έρθει σε επικοινωνία μαζί του ο πρώην υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Γιώργος Βασβάνης.

Όπως και να έχει η περίπτωση του Μπουγαΐδη θα ξεκαθαρίσει μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ U20 που διεξάγεται στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης δείχνει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ομάδα του εξωτερικού.

Μάλιστα φέρεται ήδη να έχει στα χέρια του δύο προτάσεις. Η μία από ομάδα του Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα την Χάποελ και η άλλη από ομάδα της Ουκρανίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ