ΑΡΗΣ

Θέλει Οικονομόπουλο ως το 2016

Θέλει Οικονομόπουλο ως το 2016
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, στην σημερινή συνάντηση που είχε με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο του πρότεινε νέο συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας

Νέο συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας πρότεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, στην σημερινή συνάντηση με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο.

Μία κίνηση που έχει να κάνει με το ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και αν αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε δεν θα λογιστεί ως μία κίνηση από τις επιτρεπόμενες τέσσερις καθώς είναι κάτω των 24 ετών.

Η συνάντηση μεταξύ του Ηλιάδη και του 22χρονου μέσου ήταν η πρώτη, έγινε μέσα σε καλό κλίμα και πλέον αναμένεται νέα μέσα στις επόμενες ημέρες.

" Με τον πρόεδρο είχα μια πρώτη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Ο κ. Ηλιάδης με έπεισε για τις προθέσεις του και την δημιουργία μιας αξιόπιστης αγωνιστικά ομάδας τη νέα χρονιά.

Με τιμά η σοβαρή πρόταση που μου έγινε και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Το θέμα μου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Άλλωστε για μένα ο Άρης είχε και έχει πάντα τον πρώτο λόγο", ήταν η δήλωση του Οικονομόπουλου στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

Εν τω μεταξύ μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης είναι οι εργασίες στον χλοοτάπητα – και όχι μόνο - του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Τα έργα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, τα οποία περιλαμβάνουν πέρα από την συντήρησή του (εξαερισμός, φυτοφαρμακευτική αγωγή) και αντικατάσταση κομματιών του χλοοτάπητα σε διάφορα σημεία του.

Επίσης σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης και σε άλλους χώρους του "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς και στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ