ΑΡΗΣ

Τελείωσε και με Γιακούποβιτς

Τελείωσε και με Γιακούποβιτς
INTIME SPORTS

Μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης απομένει για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Ελντίν Γιακούποβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Παίρνουν σειρά Σανκαρέ,Ούμπιντες και Ακόστα.


Μία ανακοίνωση η οποία το πιθανότερο είναι να έρθει την Τρίτη όταν και ο 26χρονος τερματοφύλακας θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όταν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να επισημοποιηθεί ο υποβιβασμός των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλα στην Δ' Εθνική και αυτόματα οι ποδοσφαιριστές τους θα μείνουνε ελεύθεροι.

Ο Γιακούποβιτς το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μετά από μία πολύωρη παρουσία του η μεταγραφή του για τα επόμενα δύο χρόνια.


Ο 26χρονος τερματοφύλακας αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού του παρουσία του εκπροσώπου του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπου και συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.


Αυτής που ουσιαστικά είχε επιτευχθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής όταν και ο Γιακούποβιτς στην νέα κλήση μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες της ΠΑΕ Άρης αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε γίνει στην διορία που του είχε δοθεί.


Ο 26χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου ήταν η Νο1 επιλογή του Σάκη Τσιώλη από την στιγμή που ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης για τον τραυματισμό του Μιχάλη Σηφάκη και την πολύμηνη απουσία του μετά την επίσκεψή του στο χειρουργείο.


Εξάλλου ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη γνωρίζει τον Γιακούποβιτς καλύτερα από τον καθένα από την περσινή τους συνεργασία στην ομάδα της Θεσσαλίας την περσινή αγωνιστική περίοδο όντας επιλογή του.


Από την στιγμή εξάλλου που ο Γιακούποβιτς μείνει ελεύθερος την Τρίτη από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη και δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν αυτό γίνει την επόμενη Κυριακή κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Εκτός του Γιακούποβιτς η ΠΑΕ Άρης από την Τρίτη αναμένεται να ανακοινώσει επίσης την απόκτηση των Πάπα Σανκαρέ, Χαβιέ Ούμπιντες και Νοέ Ακόστα.


Τρεις ποδοσφαιριστές που με την σειρά τους σε περίπτωση που επισημοποιηθεί ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου θα μείνουνε ελεύθεροι και με τους οποίους επίσης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ