ΑΡΗΣ

Ταύτιση για την προσφυγή του Φατί

Ταύτιση για την προσφυγή του Φατί
Ρικάρντο Φατί

Ο Ρικάρντο Φατί στην συνάντηση που είχε σήμερα (9/5) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, συμφώνησε να ζητήσει αναβολή της προσφυγής του μόλις εισπράξει σχεδόν το 50% των χρημάτων που έχει λαμβάνειν.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Ρικάρντο Φατί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, με αντικείμενο συζήτησης την αναβολή της προσφυγής του.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος συμφώνησε να προχωρήσει σε απόσυρση της προσφυγής του μόλις εισπράξει τις 80.000 ευρώ από τις 170.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2011.

Βάση του ότι συζητήθηκε στην σημερινή συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης με τον Φατί και τον δικηγόρο του συμφωνήθηκε η καταβολή της πρώτης από τις δύο δόσεις των 170.000 ευρώ να γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Από την στιγμή που γίνει αυτό ο διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης μέσος θα ζητήσει την αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής που έχει οριστεί για τις 21 Μαΐου.

Όσο για την οριστική απόσυρση της προσφυγής του ο Φατί θα την κάνει πράξη όταν εισπράξει και τις εναπομείναντες 90.000 ευρώ κι ενώ έως το τέλος Ιουνίου θα έχει να εισπράξει άλλες 250.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φατί αμέσως μετά το τέλος του σημερινού ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης αναχώρησε οδικώς μέσω Ηγουμενίτσας για την Ιταλία.

Όπως και να έχει οι πιθανότητες παραμονής του Φατί στο ρόστερ του Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να θεωρούνται από ελάχιστες έως μετρημένες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ