ΑΡΗΣ

Τάτος: "Ξαναγεννήθηκα στον Άρη"

Τάτος: "Ξαναγεννήθηκα στον Άρη"
Τάτος

Ο Ανδρέας Τάτος παρέλαβε τα βραβεία για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής και του MVP αυτής και παραδέχθηκε ότι στον Άρη ξαναγεννήθηκε.

Ο Ανδρέας Τάτος παρέλαβε τα βραβεία για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής και του MVP αυτής ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον εξάμηνο δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Δύο βραβεία που είχανε να κάνουνε για το γκολ που σημείωσε στο 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την γενικότερη εμφάνισή του.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος στην αρχική του δήλωση παραδέχθηκε: «Όταν ήρθα δεν περίμενα τόσα βραβεία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Είχα πει ότι θα σωθούμε κι έτσι έγινε. Η ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσο χαμηλά.

Τα βραβεία τα αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο, γιατί έχουν όλοι μερίδιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χαίρομαι που μείναμε στην κατηγορία».

Κι όσο για την εμπειρία του στον Άρη δήλωσε ότι: «Ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ. Μου αρέσει ο κόσμος, η έδρα ότι ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια. Ήθελα να έρθω και να δώσω ό,τι μπορώ για να μείνει στη Λίγκα.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχει περάσει πολλά. Ελπίζω να έρθει επενδυτής και να την φθάσει ψηλά την ομάδα».

Σχετικά με το μέλλον του είπε: «Όπως ξέρετε, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν είναι στο χέρι μου, εάν θα μείνω στον Άρη. Πέρασα ωραία εδώ. Ξαναγεννήθηκα στον Άρη και δικαίωσα τους ανθρώπους που με επιλέξανε. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Άρη και από εκεί και πέρα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αρτούρ Λεκμπέλο, που του έδωσε το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής είπε: «Το βραβείο του MVP αξίζει στον Τάτο όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά γιατί πρόσφερε στην ομάδα, ειδικά στο δεύτερο γύρο.

Ήταν από τους στυλοβάτες που βοήθησαν στην παραμονή. Του εύχομαι καλή τύχη και να τον έχουμε και τα επόμενα χρόνια. Η απόφαση είναι δική του.

Ο Άρης χρειάζεται τέτοιους παίκτες. Με τη θέληση τη δική του και της διοίκησης και φυσικά εάν θέλει ο Ολυμπιακός, να μείνει και του χρόνου. Προσφέρει πολλά και είναι καλός παίκτη».

Κι όσο για τον Τάσο Θέο που έδωσε στον Τάτο το βραβείο του καλύτερου γκολ της 29ης αγωνιστικής επισήμανε: «Ο Ανδρέας ήταν από τα παιδιά, όπως όλα βέβαια, που βοήθησαν για την παραμονή.

Ο Τάτος μπήκε στην ψυχολογία του συλλόγου, κατάλαβε ότι βρίσκεται σε μεγάλη ομάδα και βοήθησε με την παρουσία του, όπως περιμέναμε. Πρόσφερε και με τα γκολ και τις εμφανίσεις του.

Έδειξε ότι είναι σε υψηλό επίπεδο και ότι μπορεί να σταθεί στον Άρη ή τον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστούμε για τα παιχνίδια που έπαιξε και βοήθησε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ