ΑΡΗΣ

Εναλλακτική για Τάτο ο Σταυρόπουλος

Εναλλακτική για Τάτο ο Σταυρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ανδρέα Τάτο, αλλιώς στην ενδεκάδα του Άρη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά θα αγωνιστεί ο Ηλίας Σταυρόπουλος.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ανδρέα Τάτο αλλιώς στην ενδεκάδα του Άρη στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων θα αγωνιστεί ο Ηλίας Σταυρόπουλος.

Κατά τα άλλα ο Σέρβος τεχνικός μετά την επιστροφή του Ανδρέα Ηρακλή δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα αν και με την απουσία του Ρούμπεν Πουλίδο θα τον οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια της ενδεκάδας που προτίθεται να παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός του Άρη θα είναι ο Διούδης με κεντρικό δίδυμο τους Ηρακλή και Έλσνερ έχοντας στα δεξιά του τον Ψυχογιό και στα αριστερά – για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι – τον Μαργαρίτη.

Στο χώρο του κέντρου ο Νταμαρλής θα πάρει τη μια θέση μαζί με τους Παπαδόπουλο και Τριανταφυλλάκο έχοντας στην κορυφή της επίθεσης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Ουντότζι. Δεξί χαφ θα ξεκινήσει αν θα είναι έτοιμος ο Τάτος αλλιώς ο Σταυρόπουλος και αριστερό ο Ιμπέχ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ