ΑΡΗΣ

Τα βρίσκει σε συμβιβασμό με Τόχα

Τα βρίσκει σε συμβιβασμό με Τόχα
INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ο Κάρλος Τόχα θα έχουν έρθει σε συμφωνία συμβιβασμού

Σύμφωνα με την εξέλιξη της σημερινής ημέρας η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κάρλος Τόχα στο θέμα της απόσυρσης της προσφυγής του.

Προσφυγή που ήτανε προγραμματισμένη να εκδικαστεί σήμερα σε πρώτο βαθμό και τελικά πήρε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα μετά από αίτημα της ΠΑΕ Άρης σε μία μέρα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους της.

Ήδη εξάλλου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ο Τόχα έχουνε συμφωνήσει στους κύριους όρους του συμβιβασμού και λογικά μέχρι την ολοκλήρωση της εβδομάδας θα δώσουνε τα χέρια και ουσιαστικά δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και το σχετικό διαζύγιο.

Εξέλιξη που επιθυμούσανε άπαντες στην Αλκμήνης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν για την κίνηση του Κολομβιανού να καταθέσει προσφυγή εν όψει της αδειοδότησης. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού το ποσό που διεκδικούσε ο Τόχα μέσω της προσφυγής του ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την οποία ξεκίνησε μετά το χθεσινό ρεπό η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο τα ευχάριστα για τον Μανουέλ Μασάδο είχανε να κάνουνε με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Ο 20χρονος επιθετικός του Άρη επανήλθε μετά από απουσία δύο εβδομάδων έχοντας ξεπεράσει την κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο επόμενα με Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Για προληπτικούς λόγους στο ξεκίνημα μίας ακόμη προετοιμασίας του Άρη τις τελευταίες εβδομάδες απουσίασε ο Νέρι Καστίγιο εξαιτίας του ότι καταπόνησε το γόνατό του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να τίθεται θέμα απουσίας του από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Από αυτήν ωστόσο θα απουσιάσουνε σίγουρα οι Μανώλης Παπαστεριανός και Μίσελ Γκαρμπίνι που συνεχίζουνε να υποβάλλονται σε θεραπεία σε γόνατο και κοιλιακούς αντίστοιχα με την κατάστασή τους να είναι προγραμματισμένο να επανεκτιμηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ