ΑΡΗΣ

Τα τυπικά για το φιλικό με Ρόμα

Τα τυπικά για το φιλικό με Ρόμα

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του φιλικού του Άρη με την ιταλική Ρόμα στις 26 του μήνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σε διαδικασία των τελικών ρυθμίσεων βρίσκονται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης με τους ετέρους τους της Ρόμα για την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του φιλικού στις 26 του μήνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτές αναμένεται να διευθετηθούνε στην διάρκεια της αυριανής ημέρας καθώς η ιταλική ομάδα είναι να στείλει τους όρους της σύμβασης και θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση.

Με την εξέλιξη αυτή οι δύο ομάδες θα τεθούνε αντιμέτωπες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη φορά αυτή όμως στην Θεσσαλονίκη σε αντίθεση με πέρσι που είχε διεξαχθεί στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Εν τω μεταξύ ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου ο Δημήτρης Μπουγιουκλής σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Μπότεφ Βράτσα τόνισε: "Είναι νωρίς ακόμη να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Υπήρχαν έμπειροι παίκτες που αποχώρησαν και πλέον είμαστε νεανικό σύνολο, όπως και πέρυσι. Με δυο-τρεις προσθήκες θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη".

Αναφορικά με την έλευση του Ουντότζι είπε: "Ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε επιλέξει. Τον θέλαμε και πιστεύω θα μας βοηθήσει. Με την υπογραφή του, θα ενσωματωθεί με την ομάδα, στη Θεσσαλονίκη".

Σε ερώτηση δε για την παρουσία των δυο νεαρών του Λεμονή και του Σταυρόπουλο στην μέχρι στιγμής προετοιμασία απάντησε: "Πήγανε αρκετά καλά και έχουν μέλλον. Προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και νομίζω ότι θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα".

Κι όσο για την συνεργασία του με τον Χατζηνικολάου δήλωσε με χαμόγελο: "Νομίζω το βλέπετε. Είναι άψογη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ