ΑΡΗΣ

Τα τυπικά για Καλογέρη

Τα τυπικά για Καλογέρη
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και είναι έτοιμος να συνεχίσει από αύριο την καριέρα του στον Άρη. Στη γενική συνέλευση των μετόχων ψηφίστηκε εκ νέου η εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Θέμα χρόνο αποτελεί η απόκτηση του Αλέξανδρου Καλογέρη από τον Άρη αφού έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Τα τυπικά στο προχωρημένο φλερτ αναμένεται να λάβουν χώρα την Παρασκευή. Ο 28χρονος μέσος που την Τρίτη παρουσιάστηκε στη στρατιωτική του μονάδα στην Θήβα ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου και πλέον απομένει να συμφωνήσει με τον Άρη.

Ουσιαστικά μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών που ουσιαστικά έγιναν από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον άλλοτε τεχνικό του στην Βέροια, ο Καλογέρης έχει έρθει σε μία καταρχήν προφορική συμφωνία που απομένει να επισημοποιηθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πάουλο Κάμπος προσπάθησε από την πρώτη στιγμή κιόλας να ανυψώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής που ήρθε έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Δωτιέα Αγιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πολύ περισσότερο δεδομένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο στην Καβάλα και το «Ανθή Καραγιάννη». Για αυτό και ο Βραζιλιάνος τεχνικός φρόντισε να δώσει το στίγμα του στα αποδυτήρια λέγοντας στους ποδοσφαιριστές του:

«Το ξεχνάμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια σας. Το βγάζουμε από το μυαλό μας και σκεφτόμαστε μόνο την Καβάλα. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασίας μας με μόνο στόχο τη νίκη».

Σε ένα παιχνίδι για το οποίο η συμμετοχή του Σίντι Σανιά παραμένει πολύπλοκη, λόγω της χρονοβόρας γραφειοκρατικής διαδικασίας που απαιτείται και έχει να κάνει με την καταγωγή του. Για το ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τη Σενεγάλη, και θέλει να αγωνιστεί ως ερασιτέχνης.

Για αυτό και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μεταβεί εκ νέου στο Παρίσι για να βρεθεί λύση στο θέμα της βίζας του. Αντίθετα πιθανή θεωρείται η έκδοση του δελτίου του Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου. Το παιχνίδι της Τετάρτης έδειξε ξεκάθαρα την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού και μάλιστα έμπειρου. Όπως ήταν η περίπτωση του Νέστορα Στεφανίδη που δεν προχώρησε και συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης εξάλλου ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης με την έναρξη της λύσης της καταχρεωμένης ποδοσφαιρικής εταιρίας να εγκρίνεται. Αυτό συνέβη αφού συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσοστό των δύο μεγαλομετόχων (ΑΣ, ΚΜΑ) και διάφορων μικρομετόχων, που ανέρχεται περίπου στο 68%.

Το «ναι» που ψηφίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση σήμανε επί της ουσίας την έναρξη των διαδικασιών για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης.

Στη συνέλευση, η οποία έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έδωσαν το παρών οι πρόεδροι των τριών φορέων του συλλόγου, δηλαδή, του Α.Σ., Τάσος Οικονόμου, της ΚΜΑ, Άγγελος Μισιρλής, της υπό πτώχευση ΠΑΕ, Λάκης Κλεώπας και ο δικηγόρος, Χάρης Κοκκώνης.

Επίσης παρών ήταν ο Όμηρος Φωτιάδης και ψήφισε, ενώ οι υπόλοιποι μικρομέτοχοι (Δεσύπρης, Γρανούζης, Μπεκιάρης) δεν παρέστησαν αλλά έστειλαν πληρεξούσιο στην ΚΜΑ για να ψηφίσει αυτή.

Παρόντες ήταν και οι κ.κ. Ζαμπέτας, Αθανασιάδης, ενώ απουσίαζε η πλευρά Σκόρδα. Οι Ζαμπέτας, Αθανασιάδης θέλησαν να συμμετέχουν στη διαδικασία ως εκπρόσωποι της ΑΡΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ, αλλά δεν τους επιτράπηκε μιας και από τη στιγμή που έληξε η θητεία τους εδώ και ένα χρόνο, δεν θεωρούνται νόμιμοι εκπρόσωποι.

Παράλληλα, ορίστηκαν οι εκκαθαριστές (Κλεώπας, Σενέμης) στους οποίους θα πέσει το βάρος των χρεών. Εντός των ημερών αναμένεται να γίνουν γνωστοί και οι δικηγόροι που θα τρέξουνε τη διαδικασία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ