ΑΡΗΣ

Συνέχεια επαφών στις ΗΠΑ για την ΑΜΚ του Άρη

Συνέχεια επαφών στις ΗΠΑ για την ΑΜΚ του Άρη
Καρυπίδης INTIME SPORTS

Στις ΗΠΑ θα ταξιδέψειτην Τετάρτη (30/12) η αδερφή του Θοδωρή Καρυπίδη, Ειρήνη Καρυπίδη, για να συνεχίσει τις επαφές με τον ομογενή επιχειρηματία εν όψει του καλοκαιριού για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η αρχή των επαφών από πλευράς Καρυπίδη για την εμπλοκή ομογενή επιχειρηματία στα κοινά της ΠΑΕ όπως αυτή θα συσταθεί το καλοκαίρι σε συνδυασμό με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει γίνει και θα δοθεί συνέχεια με το ταξίδι της Ειρήνης Καρυπίδη. Της αδερφής του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος Θόδωρου Καρυπίδη.

Το ταξίδι της Ειρήνης Καρυπίδη στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (30/12). Δύο μέρες πριν τη δύση του 2015 με φόντο την καλοκαιρινή περιοδεία που έχει προγραμματιστεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σε ένα χρονικό σημείο όπου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει οριοθετηθεί η επίτευξη του βασικού στόχου της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Της ανόδου της στη Football League μετά από δύο χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το ταξίδι της αδερφής του Θόδωρου Καρυπίδη έχει προγραμματιστεί με σκοπό να δοθεί συνέχεια στις ήδη προγραμματισμένες επαφές με την ηγεσία της Ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, αλλά και διακεκριμένα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου. Παράλληλα αναμένεται να συναντήσει και τον ομογενή επιχειρηματία από την Νέα Υόρκη. Έναν από τους βασικούς λόγους του ταξιδιού αν όχι τον βασικό. Πρόκειται για αυτόν που έχει επιλέξει ο Θόδωρος Καρυπίδης να συμπράξει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ Άρης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η συνάντηση της Ειρήνης Καρυπίδη με τον ομογενή επιχειρηματία θα ανοίξει έναν νέο κύκλο επαφών. Κι αυτό καθώς προηγήθηκε στην Ελλάδα η συνάντησή του με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Υπενθυμίζεται πως για το καλοκαίρι έχει προγραμματιστεί ταξίδι της αποστολής στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League για μία σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Αναστόπουλος είχε αποφασίσει να δώσει ρεπό για μία εβδομάδα στην ομάδα για δύο λόγους. Ο ένας είχε να κάνει με το ότι η επόμενη επίσημη υποχρέωση είναι στις 17 Ιανουαρίου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και ο άλλος γιατί προηγήθηκε ένα δύσκολο τρίμηνο. Σε ένα διάστημα όπου ο Άρης και συγκροτήθηκε σε ομάδα και έκανε προετοιμασία παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Για παν ενδεχόμενο όμως ο "Αλενατόρε" θέλοντας οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον δρόμο της ανόδου στη Football League αποφάσισε για σήμερα άπαντες που είναι στη Θεσσαλονίκη να περάσουν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Με τον τρόπο αυτό θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του όπως τους είχε προετοιμάσει σε ομιλία του.

Αύριο εξάλλου ο Αναστόπουλος θα παρατάξει τον Άρη με πολλές αλλαγές στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα. Κι αυτό γιατί προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές του έχει φανεί μέχρι στιγμής ότι δεν λογίζονταν στα βασικά του πλάνα. Ωστόσο οι τέσσερις από τους 26 ποδοσφαιριστές του ρόστερ του Άρη που μέχρι στιγμής δεν έχουνε αγωνιστεί στα 16 παιχνίδια της ομάδας είναι οι Πέτρος Μπαϊμάκης, Κυριάκος Μαζουλουξής, Δημήτρης Ανδρεάκος και Χρσυστόστομος Ιακωβίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ