ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Ευθυμιάδη

Συνάντηση με Ευθυμιάδη

Στα πλαίσια του φλερτ με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη (ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ) έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης συνάντηση με τον πρόεδρό της Δημήτρη Ηλιάδη. Στο Πράβετς της Βουλγαρίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στα πλαίσια των συναντήσεων του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη πραγματοποιήθηκε σήμερα μία για την απόκτηση του Γρηγόρη Ευθυμιάδη.

Η συνάντηση για τον πρώτο σκόρερ του Οδυσσέα Κορδελιού στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έγινε απόντος του ιδίου αλλά παρουσία του εκπροσώπου του και του πατέρα του.

Ο 22χρονος επιθετικός προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ήταν αρχηγός της Κ20, και ακολούθως αγωνίστηκε στους Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Οδυσσέα Κορδελιού ενώ το θέμα της απόκτησής του από την ΠΑΕ Άρης πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι προγραμματισμένο σήμερα και αύριο να περάσουνε από εργομετρικές εξετάσεις σε δύο γκρουπ. Μία διαδικασία που θα επιτρέψει στον Γιάννη Χατζηνικολάου να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Για μεθαύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου η προετοιμασία της οποίας όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Στο αθλητικό κέντρο που βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει 60 χιλιόμετρα περίπου από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το διάστημα 7-17 Ιουλίου.

Επίσης η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασία της με τους Κώστα Δράμπη και Κώστα Οικονομίδη. Ο πρώτος αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή αγωνιστικού στην επαγγελματική ομάδα και ο δεύτερος θα είναι ο νέος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής δηλαδή των ομάδων Κ-20 και Κ-17.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ