ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Αγγελούδη

Συνάντηση με Αγγελούδη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης παρουσία του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη συναντήθηκαν με τον Νίκο Αγγελούδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αβέβαιο το μέλλον των Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια.

Συνάντηση με τον Νίκο Αγγελούδη είχε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης παρουσία του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Καλαϊτζίδης επιθυμεί την παραμονή του Αγγελούδη με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Μεταξύ άλλων θα πρέπει όμως να υπάρξει και συμφωνία για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και που ξεπερνούνε τις 25.000 ευρώ για δεδουλευμένα των δύο τελευταίων χρόνων.

Αυτό πάντως που τονίστηκε από πλευράς της ΠΑΕ Άρης μετά το πέρας της συνάντησης που έγινε στα γραφεία της Αλκμήνης είναι η αισιοδοξία για επίτευξη της συμφωνίας.

Την ίδια ώρα άγνωστο παραμένει το μέλλον των Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια στο ρόστερ του Άρη με τον πρώτο να έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και ο δεύτερος για άλλον έναν. Ωστόσο η καθυστέρηση που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες στην εκ νέου επικοινωνία των δύο πλευρών προκαλεί ανησυχία ακόμη και για το ενδεχόμενο προσφυγής αν και αποτελεί μακρινό σενάριο. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει και κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ