ΑΡΗΣ

Συνάντηση Ηλιάδη με τους οργανωμένους

Συνάντηση Ηλιάδη με τους οργανωμένους
Ηλιάδης

Πολύωρο εφ΄ όλης της ύλης διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Αλκμήνης και ακολούθησε συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, με τους οργανωμένους.

Συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους του Άρη είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, μετά το πολύωρο εφ΄ όλης της ύλης διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Αλκμήνης.

Στην διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκε το πώς θα πρέπει να κινηθεί η ΠΑΕ από εδώ και στο εξής ενώ μεταξύ άλλων η κουβέντα με τους οργανωμένους κινήθηκε και για το ντέρμπι του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιελάμβανε μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο όπου ο Ανδρέας Ηρακλής αποχώρησε.

Ο 24χρονος μέσος προσπάθησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε ενώ το απόγευμα εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, ο οποίος διέγνωσε πως ταλαιπωρείται από θλάση στον πρόσθιο κνημιαίο του. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα οι πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό να ελαχιστοποιήθηκαν.

Σε ένα παιχνίδι από όπου θα απουσιάσει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο παιχνίδι της Κυριακής στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με τον ΟΦΗ. Για αυτό και ακολούθησε και σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ για αύριο το πρόγραμμα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ