ΑΡΗΣ

Συμμετοχή του ΑΣ Άρης στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Άρης

Συμμετοχή του ΑΣ Άρης στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Άρης

Το βράδυ της Δευτέρας (28/03), έγινε στο Κλειστό της Θύρας 3, η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης με κυρίαρχο θέμα της να ήταν η συμμετοχή του ΑΣ Άρης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης.

Η συνέλευση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή προς τιμή του εκλιπόντος Παναγιώτη Γούναρη και των μελών του Ερασιτέχνη που δεν είναι εν ζωή και ακολούθησε η εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης, όπου εκλέχθηκε παμψηφεί ο Γιάννης Γρανούζης (σ.σ. Πρόεδρος Λέσχης Φίλων ΑΡΗ).


Στη συνέχεια αναγνώσθηκαν τα πρακτικά της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης (1/6/10) από το νομικό Αναστάσιο Καραλίγκα και έπειτα πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος.

O Πρόεδρος του συλλόγου ανέλυσε μια σειρά σκέψεων και αποφάσεων, που είχαν παρθεί τον τελευταίο καιρό από το συμβούλιο, όσον αφορά τους προϋπολογισμούς των τμημάτων και ουσιαστικά το σχεδιασμό, που έχει ακολουθηθεί τα τελευταία χρόνια.


Τονίσθηκε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην εξεύρεση πόρων για τη συντήρηση των τμημάτων, λόγω του οικονομικού περιβάλλοντος που επικρατεί στη χώρα μας, και δίδεται μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των ακαδημιών και των υποδομών γενικότερα.


Στη συνέχεια διευκρίνισε στα παρευρισκόμενα μέλη τις πηγές εσόδων του ΑΣ και ειδικότερα αυτά που προέρχονται από την ΠΑΕ Άρης. Κλείνοντας την αναφορά του, πρότεινε στα μέλη προς ψήφιση να συμμετάσχει ο ΑΣ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, μετοχοποιώντας 400.000 ευρώ, από αυτά που έχει λαμβάνειν από την ΠΑΕ Άρης.


Η πρόταση υπερψηφίσθηκε από το σώμα της συνέλευσης και ακολούθησε τοποθέτηση μελών του συλλόγου για διάφορα θέματα, που αφορούν το σύλλογο. Ακολούθως, λύθηκε η συνεδρίαση.


Να σημειώσουμε ότι στην συνέλευση ήταν και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, ο οποίος πριν την ψήφιση της πρότασης πήρε το λόγο και μίλησε στα μέλη.


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ποσοστά που θα έχουν η Άρης Εμπορική, ο ΑΣ Άρης και η Λέσχη Φίλων Άρη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ