ΑΡΗΣ

Συμφώνησε με Γκίνο

Συμφώνησε με Γκίνο
INTIME SPORTS

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γκίνο ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιθυμεί την απόκτηση των Φρανκ Γκουέλα και Πετρ Τραπ.

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γκίνο ήρθε ο Άρης ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιθυμεί την απόκτηση των Φρανκ Γκουέλα και Πετρ Τραπ.

Μία από τις περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για φέτος είναι και αυτή του Δημήτρη Γκίνο, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί δανεικός στον Φωστήρα έχοντας στο πρωτάθλημα της Football League και το Κύπελλο 21 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Γκουέλα και Τραπ το ενδιαφέρον για να αποκτηθούνε έχει να κάνει με το ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης της ΕΠΟ στη αίτημα παράτασης του Άρη για τους ξένους. Μία εξέλιξη που αναγκαστικά οδηγεί σε περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν πέρσι στην Ελλάδα.

Ο Γκουέλα είναι γνώριμος στον Καλαϊτζίδη από την κοινή τους παρουσία στη Βέροια την σεζόν 2005-2006. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης, έχοντας παράλληλα πολύ καλά χτυπήματα ως αριστεροπόδαρος. Μάλιστα την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League σε 13 παιχνίδια με τον Απόλλων Σμύρνης πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουέλα έχει στα χέρια του εκτός της πρότασης του Άρη και δύο ακόμη. Τόσο από μία ομάδα από την Α΄ κατηγορία της Βουλγαρίας όσο και από μία ομάδα από το Ντουμπάι. Κι όσο για την περίπτωση του Άρη καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξουνε οι εγγυήσεις στο οικονομικό σε συνδυασμό με το ότι προπονητής είναι ο Καλαϊτζίδης.

Κι όσο για τον Τραπ πρόκειται για 28χρονο Τσέχο αμυντικό χαφ που είχε αγωνιστεί την περσινή χρονιά στην ελληνική Super League με την φανέλα της Βέροιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καλαϊτζίδης στη σημερινή πρωινή προπόνηση είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του. Το πρόγραμμα του 57χρονου τεχνικού περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο, ενώ δούλεψε πάνω στον τομέα της τακτικής με εκπαιδευτικό δίτερμα.

Μοναδικός απών από αυτούς που ακολουθούν το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες ο νεαρός, Ντενίς Κονγκού. Ο 17χρονος Αφρικανός φαίνεται να μην έχει πείσει σε αντίθεση με τον υπό δοκιμή Άγγελο Βιλανάκη που έδωσε το «παρών» όπως αναμένεται να γίνει και αύριο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ