ΑΡΗΣ

Συμφώνησε και φέρνει Φερνάντες

Συμφώνησε και φέρνει Φερνάντες
Βάσκο Φερνάντες

Στον Άρη επιμένουνε για την υπέρβαση με την απόκτηση του Κοστίν Λαζάρ έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Μαρσέλο Γκοϊανίρα ενώ ήρθανε σε προφορική συμφωνία με τον Βάσκο Φερνάντες.

Το όνομα του Κοστίν Λαζάρ παραμένει στην Νο1 θέση της λίστας στον Άρη για την υπέρβαση ενίσχυσης του ρόστερ έχοντας ως εναλλακτική λύση αυτή του Μαρσέλο Γκοϊανίρα.

Ο 33χρονος διεθνής Ρουμάνος μέσος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη δείχνει να θέλει με την σειρά του να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βρει συμβόλαιο σε ομάδα Super League με τον Πανθρακικό να φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη δια του Γιώργου Γαλανού έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια θέλοντας να αποσπάσει το ναι του Λάζαρ έχοντας εδώ και μέρες προχωρήσει σε πρόταση για τριετούς διάρκειας συμβόλαιο.

Σε διαφορετική περίπτωση φαίνεται να είναι στην αναμονή ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛΚ και δείχνει να είναι θετικός.

Όσον αφορά την περίπτωση του Φρανκ Γκουέλα ο Ιβοριανός δείχνει τις τελευταίες μέρες να έχει αλλάξει την στάση του ρίχνοντας τις απαιτήσεις του και με τον Άρη να ανεβάζει τις δικές του. Στα υπόψη δε από την ελληνική αγορά είναι πάντα ο Σπύρος Βάλλας για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας και ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Βέβαια η περίπτωση του Έλληνα επιθετικού δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει εκεί.

Την ίδια ώρα υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον Βάσκο Φερνάντες. Ο 28χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στον Πλατανιά, απάντησε θετικά στην πρόταση του Άρη για διάρκειας δύο χρόνων. Μάλιστα δεν αποκλείεται αν καταστεί δυνατό αύριο κιόλας να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ωστόσο επιθυμεί την απόκτηση και ενός ακόμη τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Μανόλη Καλογεράκη. Ο Γιάννης Σιδεράκης είναι ένας από αυτούς που βρίσκεται ψηλά στην λίστα του και ενώ στην πρώτη κρούση έδειξε διστακτικός, δεν αποκλείεται να αλλάξει στάση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πριν από την απογευματινή προπόνηση, δύο 24ωρα πριν τη σέντρα του παιχνιδιού με την Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο. Κατά τα άλλα Μίλτος Λιόνης που ακολούθησε χθες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο 24χρονος πλάγιος μεσοαμυντικός υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική, θα δοκιμάσει σήμερα να επανέλθει στο προπονητικό πρόγραμμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ