ΑΡΗΣ

Συμφώνησε και φέρνει Καμαρά

Συμφώνησε και φέρνει Καμαρά
Καμαρά INTIME SPORTS

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Τζον Καμαρά που αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Τρίτη. Κάρλο Κόστλι για έναν χρόνο.

Ο Αφρικανός μέσος από την Σιέρα Λεόνε αποτελεί επιλογή του Μπάμπη Τεννέ που τον είχε υπό τις οδηγίες του την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Λαμία.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καμαρά στον Άρη έχουνε απομείνει τα τυπικά παρά το ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο όλα δείχνουνε πως αυτή θα είναι το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Καμαρά την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στη Λαμία και μέτρησε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League έχοντας προϋπηρεσία και στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα ίσως και εντός της ημέρας υπάρξουνε και οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς Άρη.

Την ίδια ώρα ο Κάρλο Κόστλι μετά από συζητήσεις αρκετών ημερών με τον Άρη είπε το ναι στην βελτιωμένη πρόταση που του έγινε και εντός της ημέρας αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Βαρόμετρο πάντως και στην δική του περίπτωση θα αποτελέσει το να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Άρης. Παρόλα αυτά και με δεδομένο ότι θα στείλει το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο ο διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα αναμένεται εντός του επόμενου τριημέρου στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η συμφωνία πάντως θα είναι για έναν χρόνο με την προοπτική επέκτασής της για έναν ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης γνωρίζει τον Κόστλι από την συνεργασία τους στην Βέροια την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 όπου σε 25 συμμετοχές σκόραρε 6 γκολ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ