ΑΡΗΣ

Συμφώνησαν Άρης και Κόκε

Συμφώνησαν Άρης και Κόκε
Κόκε INTIME SPORTS

Αίσιο τέλος είχε η πολύωρη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ της διοίκησής της και του Σέρχιο Κόκε και το μόνο που απομένει για την επιστροφή του να είναι η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας

Τέλος καλά όλα καλά στην πολύωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του Σέρχιο Κόκε για την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στην εκπνοή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως φάνηκε το θέμα των επιταγών του που αποτελούσε το "αγκάθι" από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων ξεπεράστηκε με το μόνο που απομένει ώστε να ανακοινωθεί αύριο η απόκτησή του είναι η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας για την ΠΑΕ Άρης.

Ένα ραντεβού που έλαβε χώρα δύο εβδομάδες μετά εκείνου που είχε προηγηθεί και έδειξε να βρίσκει τις δύο πλευρές σε ασυμφωνία, σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Κόκε δεσμευόταν ακόμη με την Ράγιο Βαγιεκάνο, και τρεις μέρες μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Μία επιστροφή που τον έβρισκε ελεύθερο πλέον από την ισπανική ομάδα, να μην τα έχει βρει μία εβδομάδα πριν με την Λέγκια Βαρσοβίας, και με ξεκάθαρη την επιθυμία του για επιστροφή του στον Άρη και πάλι μετά τα μέσα του περασμένου Απρίλη.

Τότε όταν ο Κόκε και είχε λύσει το συμβόλαιό του για να ολοκλήρωνε την μεταγραφή του στην Ντινάμο Χιούστον των ΗΠΑ και το πρωτάθλημα MLS. Μία αποδέσμευση που έγινε με τον Ισπανό να έδωσε έναν αριθμό επιταγών στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ που μέχρι και την σημερινή συνάντηση αποτελούσαν το μοναδικό εμπόδιο για την επιστροφή του.

Ένα "αγκάθι" που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και όπως αναμενότανε ξεπεράστηκε και αύριο στην εκπνοή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θα υπάρξει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την επιστροφή του Κόκε αρκεί να ξεπεραστεί και το τελευταίο. Της εξασφάλισης της φορολογικής ενημερότητας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ