ΑΡΗΣ

Συγχαρητήρια από Κατσαβάκη

Συγχαρητήρια από Κατσαβάκη
Αστέρας - Δόξα 1-0 Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, με αφορμή τη νίκη επί της Κέρκυρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και μίλησε για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή την νίκη επί της Κέρκυρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κι εν όψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δείγμα ότι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την μάχη της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ο Σερραίος τεχνικός θέλησε να βάλει το σύνολό του στο κλίμα του.

" Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα, χρειάζεται δουλειά, αλλά κάθε μέρα που περνάει δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο", ήταν τα πρώτα λόγια της ομιλίας του Κατσαβάκη στους ποδοσφαιριστές του.

Σε άλλο σημείο της αναφερόμενος ειδικά στην νίκη επί της Κέρκυρας τους είπε: " Ήσασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σας και καταφέρατε να πάρετε μια δίκαιη νίκη, που μας ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια. Σας πιστεύω απόλυτα, μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Κι όσο για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ τους έκανε ξεκάθαρο ότι: " Ανεξαρτήτου θέσης και προβλημάτων, στα ντέρμπι αυτά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις τη νίκη. Εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Λόγια που όπως φάνηκε σε συνδυασμό και με την νίκη επί της Κέρκυρας τόνωσαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του σημαντικού παιχνιδιού που τους περιμένει με μοναδικό ερωτηματικό για τον Κατσαβάκη το αν θα μπορεί να υπολογίζει ή όχι στον Ρούμπεν Πουλίδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ