ΑΡΗΣ

Σύνθημα ανόδου από Τοπαλίδη

Σύνθημα ανόδου από Τοπαλίδη

Ο Γιάννης Τοπαλίδης βρέθηκε το μεσημέρι στην προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και είχε μία πρώτη γνωριμία με το νυν τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στην προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκε το μεσημέρι ο Γιάννης Τοπαλίδης και είχε μία πρώτη γνωριμία με το νυν τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος νωρίτερα είχε δώσει το παρών στα γραφεία δεδομένου του ρόλου που θα είναι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και ομάδας.

Ο Τοπαλίδης έστειλε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα ανόδου στην Football League την οποία χαρακτήρισε ως αυτονόητο στόχο, ενώ από τη Δευτέρα θα είναι στο πλευρό του νέου τεχνικού της ομάδας Πάουλο Κάμπος.

«Όλοι μαζί για την άνοδο του Άρη, αυτός είναι ο μοναδικός στόχος όλων μας»
, ήταν το μήνυμα του 57χρονου προπονητή και τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος μιλώντας πριν από την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια φρόντισε να ανυψώσει την ψυχολογία τους λέγοντας: «Είναι τιμή μας που είμαστε όλοι στον Άρη. Από πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, που θα ζητήσει τον αυτονόητο στόχο, την άνοδο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ