ΑΡΗΣ

Στον πάγκο ο Σανιά

Στον πάγκο ο Σανιά
INTIME SPORTS

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Σίντι Σανιά να καθίσει στον πάγκο του Άρη και τη θέση του να πάρει ο Βάσκο Φερνάντες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου.

Ο Σενεγαλέζος χαφ συνεχίζει να μην μπορεί να βρει τον ρυθμό του με αποτέλεσμα και η εμπιστοσύνη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει αρχίσει να κλονίζεται.

Για αυτό και η παρουσία του στην βασική ενδεκάδα δεν θεωρείται πλέον δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Βάσκο Φερνάντες δοκιμάστηκε ως αμυντικό χαφ. Και όχι μόνο αυτό αλλά και χρησιμοποιήθηκε για μερικά λεπτά ως αλλαγή στην Φλώρινα κόντρα στην Θύελλα Φιλώτα.

Από σήμερα το μεσημέρι εξάλλου μετά το χθεσινό ρεπό θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου και μέχρι αύριο θα μπει και ο Μάριος Παπαδόπουλος.

Ο Παπαδόπουλος που έμεινε εκτός στο προχθεσινό παιχνίδι είχε να κάνει λόγω ενός προβλήματος στον αχίλλειο. Ωστόσο δεν έχει κάτι σοβαρό και μέχρι αύριο θα έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Καλαιτζίδης πάντως παρά την εύκολη νίκη επί της Θύελλας Φιλώτα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και θα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν επιτρέπεται η παραμικρή χαλάρωση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ