ΑΡΗΣ

Στο χέρι του Καστίγιο το μέλλον του

Στο χέρι του Καστίγιο το μέλλον του
Καστίγιο INTIME SPORTS

Μετά το περσινό καλοκαιρινό σίριαλ της απόκτησής του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με την υπογραφή διετούς διάρκειας συμβολαίου, η παραμονή του Νέρι Καστίγιο στον Άρη μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ο Νέρι Καστίγιο μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ΠΑΕ Άρης ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα ισχύσει και στην πράξη.

Και τι σημαίνει αυτό; Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για συζήτηση όχι απλώς για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν αλλά και για πρόταση αναπροσαρμογής των απολαβών του.

Πολύ απλά γιατί είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα και την μείωση του μπάτζετ της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο προσανατολίζεται να του προτείνει μείωση απολαβών της τάξης σίγουρα του 20%.

Δηλαδή οι απολαβές του Καστίγιο που ανέρχονται στις 550.000 ευρώ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως ήταν και για την φετινή να μειωθούνε στις 450.000 ευρώ αν όχι και παραπάνω. Σε μία εξέλιξη όπου ρόλο ρυθμιστή θα αποτελέσουνε οι διαθέσεις του διεθνή Μεξικανού.

Κι αν αυτό αποτελεί την μια πλευρά του νομίσματος η άλλη έχει να κάνει με το ενδιαφέρον ομάδων του Μεξικό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους όπως ισχύει με την Τσίβας Γκουανταλαχάρα που εξετάζει εκ νέου την απόκτησή του σύμφωνα και δημοσίευμα της εφημερίδας "Diario Gente del Balsas".

Την ίδια ώρα δημοσίευμα της ιστοσελίδας "dailymail.co.uk" ουσιαστικά επισημοποίησε την συμφωνία της Χαλ με τον Έλντιν Γιακούποβιτς, που την Δευτέρα αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ζυρίχη.

"Η Χαλ σφράγισε τη συμφωνία με τον γεννημένο στη Βοσνία τερματοφύλακα, Έλντιν Γιακούποβιτς. Ο 27χρονος εντυπωσίασε στις δοκιμές που προηγήθηκαν και φεύγει από τον Άρη Θεσσαλονίκης", ανέφερε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "dailymail.co.uk".

Θέμα ημερών εξάλλου είναι το γεγονός να αποτελεί παρελθόν και τυπικά ο Μανουέλ Μασάδο, από την τεχνική ηγεσία του Άρη με τον Πορτογάλο τεχνικό πάντως να συνεχίζει τις προπονήσεις συντήρησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Χθες δε υπήρξε ένα προπονητικό διπλό κόντρα στην ομάδα Κ-20 όπου η πρώτη ομάδα του Άρη επικράτησε με 4-1 με χατ τρικ του Κανούλα και ένα γκολ του Ούμπιντες ενώ για το σύνολο του Νίκου Πασιαλή το γκολ σημείωσε ο Καραγιάννης.

Κι όσο για τις διοικητικές εξελίξεις μετά τα όσα έχουνε ακουστεί όλο το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα απομένει να φανεί το πότε θα υπάρχει κάτι το οριστικό.

Την ίδια ώρα κάθε μέρα που περνάει η υπομονή των ποδοσφαιριστών του Άρη εξαντλείται ολοένα και περισσότερο εξαιτίας της οικονομικής καθυστέρησης στην αποπληρωμή των όσων έχουνε λαμβάνειν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που τους είχε δοθεί από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ