ΑΡΗΣ

Στο τραπέζι ο Φιγκερόα

Στο τραπέζι ο Φιγκερόα

Ο Λουσιάνο Φιγκερόα δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον έναν από τους δύο βασικούς επιθετικούς του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί κοινό μυστικό ότι βρίσκονται στην αναζήτηση δύο επιθετικών με το όνομα του 30χρονου διεθνή Αργεντινού επιθετικού να έχει προταθεί και να εξετάζεται σοβαρά.

Ο Φιγκερόα, που αγωνίζεται στη Ροσάριο Σεντράλ, είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τον Ολυμπιακό, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Ρίβερ Πλέιτ, Μπέρμιγχαμ, Βιγιαρεάλ, Τζένοα και Μπόκα Τζούνιορς.

Στα συν του Σάκη Τσιώλη και της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στο να προχωρήσει η περίπτωση του Φιγκερόα είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Ροσάριο Σεντράλ, Ομάρ Πάλμα.

Αυτό που ουσιαστικά απομένει να φανεί είναι ο τρόπος της λύσης του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2012. Εν τω μεταξύ, στην Αργεντινή κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως ο Φιγκερόα έχει στα χέρια του πρόταση από ελληνική ομάδα, για διετές συμβόλαιο.

Το σίγουρο είναι ότι τη Δευτέρα θα κλείσει το θέμα του Καρίμ Σολτάνι με την υπογραφή του μονοετούς συμβολαίου του, για να ακολουθήσει και αυτή του Νέρι Καστίγιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το αν αυτό θα γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει από το πότε ο διεθνής Μεξικανός θα πάρει στα χέρια του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ την "ελευθέρας" του, ενώ δεν αποκλείεται να μετουσιωθεί σε γάμο το φλερτ που καλά κρατεί με τον Κώστα Καπετάνο.

Κατά τα άλλα, ερωτηματικό αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την περίπτωση του διεθνή μέσου του Ολυμπιακού, Γιάννη Παπαδόπουλου, όπως και για τον διεθνή Πορτογάλο Ντανίλο Περέιρα, που εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει η Πάρμα.


Σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Πορτογαλίας U20, Μάριο Ρουί Σίλβα, με τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένει μόνο η ανακοίνωσή του.


Στα θετικά για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, μετά το ενδιαφέρον της Πόρτλαντ από το MLS για τον Κάρλος Τόχα που δεν βρίσκεται στα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου, ήρθε να προστεθεί αυτό της ισπανικής Ράθινγκ Σανταντέρ για τον Οριόλ Λοθάνο και απομένει να φανεί αν θα προχωρήσει.


Εν τω μεταξύ η FIFA δικαίωσε την ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση της μη έκδοσης δελτίου στον Φρανθίσκο Χαβίτο στην μετακίνησή του Ισπανού μεσοεπιθετικού με την μορφή δανεισμού στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου Ιανουαρίου.


Σε μία υπόθεση όπου στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης προτίθενται να απευθυνθούν με τη σειρά τους στην FIFA με καταγγελία κατά της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον λόγο ότι μέχρι στιγμής έχει καταβάλει τις 60.000 από τις 150.000 ευρώ της συμφωνίας στα πλαίσια του δανεισμού του Χαβίτο.


Τέλος ο διεθνής Αλβανός αμυντικός του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα albania-sport.com φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση εκτός από την τουρκική Ανκαραγκουτσού και από την γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ