ΑΡΗΣ

Στο Ρύσιο ο Ηλιάδης

Στο Ρύσιο ο Ηλιάδης

Ο Δημήτρης Ηλιάδης αφού μίλησε με τους Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα για την εικόνα του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές προτίθεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, προτίθεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Με τον τρόπο αυτό θέλει να δώσει συνέχεια στις επαφές που είχε με τους Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα όσον αφορά την εικόνα του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League.

Δύο εμφανίσεις που οδήγησαν και στις δύο πρώτες ήττες της κούρσας από τους Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη και ΑΕΛ Καλλονής στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε συναντήσεις με την ΚΜΑ και τον ΑΣ.

Επί του παρόντος δεν τίθεται το παραμικρό θέμα απομάκρυνσης κάποιου εκ των Χατζηνικολάου και Μούτα που συνεχίζουν να χαίρουν της εμπιστοσύνης του Ηλιάδη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι της Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δεν αποκλείεται να αποτελέσει κριτήριο για την επόμενη μέρα.

Με την παρουσία του στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εκτός από το να ζητήσει εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αναμένεται να επιδιώξει να τους ντοπάρει και ψυχολογικά. Εκφράζοντας ουσιαστικά την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΠΑΕ στο πρόσωπό τους όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής από την πρώτη μέρα της διοίκησής του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χατζηνικολάου δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ένα ακόμη παιχνίδι σε αλλαγές, αναγκαστικές και όχι, στο παιχνίδι της Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Στις αναγκαστικές όπως όλα δείχνουνε συγκαταλέγεται η διαφαινόμενη απουσία του Ρούμπεν Πουλίδο στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με ερωτηματικό το ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μιχάλη Κύργια.

Ο Ισπανός αμυντικός που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλό του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" υπέστη αιμάτωμα στο λαγόνιο οστό στη λεκάνη και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Για αυτό και συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας του με την σημερινή μέρα να αποτελεί κριτήριο.

Ερωτηματικό και η συμμετοχή του Νίκου Τσουμάνη που επίσης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ομάδα της Μυτιλήνης όπου υπέστη κάκωση στα πλευρά του και με την σειρά του η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ