ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Βαντόζ

Στην Θεσσαλονίκη ο Βαντόζ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Κριστιάν Βαντόζ για να συζητήσει με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται ο Κριστιάν Βαντόζ που ήρθε το πρωί στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.

Το ταξίδι του Ούγγρου αμυντικού χαφ φανερώνει πως δεν αποκλείεται να προχωρήσει τελικά το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Ο Βαντόζ ήταν μαζί με τον Νιγηριανό Οσένι και τον Πορτογάλο Κούρτο οι τρεις βασικές επιλογές του Μάκη Κατσαβάκη για τη θέση του χαφ με όλα να έδειχναν πως θα κατέληγε στην ολλανδική Γκρόνιγκεν.

Τελικά η συμφωνία δεν προχώρησε και έτσι ο Ούγγρος αφού επικοινώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για απευθείας συζητήσεις.

Παράλληλα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα προχωρήσει ή όχι το ενδεχόμενο της απόκτησης του Νίκου Κατσικοκέρη από τον Εργοτέλη.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης το βράδυ της Δευτέρας είχε έρθει σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του 24χρονου επιθετικού, σε συνάντηση που είχε στα γραφεία της μετά το φιλικό με την Βέροια που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ωστόσο η διαφωνία που προέκυψε είχε να κάνει στο οικονομικό κομμάτι της πρότασης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης σε αυτήν της ομάδας του Ηρακλείου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πρόσφερε 70.000 ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές ως δανεικούς ή με ελεύθερη μεταγραφή με την διοίκηση του Εργοτέλη να φέρεται να ζήτησε 200.000 ευρώ χωρίς κάποιον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ